ZZeynepP1903 Yelizzzz34_ googleye resim yükle yazıp ordan cıkan sıteye gır canım fotoyu yukle resmın ustune basılı tutup kopyala buraya yapıstır 🤗
CansuDefne07 ZZeynepP1903 malesef kalmamış hatta 3 4 bime baktım hiç birinde kız olanlardan yoktu. Eşime dedim iş çıkışı bakacak bulabilirse tabi. Kalitesi ve modeli nasıl sevdiniz mi?
ZZeynepP1903 CansuDefne07 çok güzel ben cok begendım gelir gelmez eve onu actım yumusak cok hos malıda güzel. Carsafı ve bi yastıgı komple gri bi yastıgıda beyaz ustune altın yıldızlar var nevresimidr cok guzel bulursanız kacırmayın
honeyland ZZeynepP1903 bende kız olanından aldım çoook güzeldi😍 hemen yıkadım ütüleyip beşiğe sereceğim 😍 fiyatına göre çok ıyıydı gerçekten
ZZeynepP1903 Alka eşimin bi akrabası bimde müdür benim burda kalmayınca ona söyledik önceden sagolsun o halledicek 🤗
Maviiiiiiiiiii ZZeynepP1903 bende bissürü şey aldım bütün bebek eşyaları diyim😇 çok heyecanlanmaya başladım bi an önce son 5 ayda geçsede kavuşsam civcivime🤗🐥
Zkygmsbtr1 ZZeynepP1903 https://resimyukle.io/r/ZjANq7AbS9 Bende gittim bunları aldım çorap kalmamıştı patikleride ben örmeyi bildiğim için almadım kendim yaptım bir kaç tane🥰🤭
ZZeynepP1903 Zkygmsbtr1 ne güzel sizinde emeginize saglık hayırlı sekilde giymeyi nasip etsin mevlam 🤗
Zkygmsbtr1 honeyland bende pusete orterim diye aldım bi tane daha almıştım bundan onu beşiğe serdim 🤗
Zkygmsbtr1 honeyland evet çok rahat denedim yumuşacık ben çok beğendim 75 liraya aldım hastane soğuk olursa giyerim diye 🥰🤭