Handan_65 hilalmevsim_3467 Biberon .biberon fırçası kulplu suluk Bebek bakım seti Müslin örtü nevresim takımı baskılı sepet aldim onu da kirli çamaşırlarını koyarım diye baya bol bol gelmişti herseyden kavgasız gürültüsüz aldikk ahahahhahw 😀
hilalmevsim_3467 Handan_65 aynen burdada durum aynıydı 😁 sakin sakin alıp çıktı herkes kalabalık değildi zaten
hilalmevsim_3467 Mom54544 2 paket aldım yeter diye doğurmadan denk gelirse yine alırım 😁 fileyide zaten kullanmayı düşünmüyorum bebeği suyun içinde yıkamak daha mantıklı geliyo bana😊
Mom54544 hilalmevsim_3467 benim kızım yedigini kustugu için yetişmiyor valla elimizde bile yıkayıp kurutuyoruz mecburen babama sipariş verdim az önce bulursan bimde al gel akşama diye 😂
iki_prenses_annesi hilalmevsim_3467 nasipte yokmuş olsun ben 101 stok yapmıştım birazcık daha gelirse artık doğuma kadar alırım 😁
Fulyaaa1 Müslin 5 Li zıbın set ve ağız mendili aldım. Kızlar müslinin yerine bayıldım asla naylonumsu degil 🌸 burda bütün ürünler kaldı sanırım tek ben aldım
hilalmevsim_3467 Mom54544 Aklımın bi köşesine yazdım tekrar alıcam 😁 bakarsın benim kızda kusmuklu olur😂😉
Fulyaaa1 hilalmevsim_3467 bende bir tane daha almadığıma pişmanım şuan gidip almayı bile düşünüyorum kızlar için iki seçenek vardı diğerini de mi alsam gerçekten beğendim 😂
iki_prenses_annesi hilalmevsim_3467 gittim aldım valla sasirdim kalmaz dedim ama şansıma kalmışti yağmur durunca attik kendimizi 😁😁