Melos12 hilalmevsim_3467 herşey vardı ama cinsiyet belli olmadığı için tarak seti ve müslin aldım ana kucağı alıcaktım ama oğlumdan kalma elektrikli var yeni doğacak bebeğe onu kullanırım 😇
meltemonen hilalmevsim_3467 https://resimyukle.io/r/g2wYuYmN6j ben bunları aldım.. Eşim de başka bir bim den ana kucağı aldı 😂
Mom54544 hilalmevsim_3467 Bi paket daha alsaydın keşke ağız mendili 15 tane var yetistiremiyorum ben 22 gündür kusmuklu kızıma 😂gaz çıkarırkrnde atıyorum omzuma falan bide küvet filesine güvenme bizimki aldığımda kullanamadan kırıldı esnek olmadı için bebe magazasindan Sevi bebenin bı tarafı biraz daha uzun filesini aldım
Hayal_et07 hilalmevsim_3467 ben bi sepetle biberon temizleme fırçası aldım bizim buradakiler sömürmüş 😅
hilalmevsim_3467 Melos12 Olsun sizin cinsiyet belli olduktan sonra bidaha gelir nasılsa o zaman alırsınız ☺️
Melos12 hilalmevsim_3467 aynen öyle erkek olursa abısının şeylerini kullanır zaten daha abımız 16 aylık 🥰
hilalmevsim_3467 ZZeynepP1903 Demekki 60 a 120 beşiklere uygun o nevresimler ben beşiğimi almadım daha alırken ona dikkat edeyim o zaman 😊 sizede hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
hilalmevsim_3467 Mom54544 2 paket aldım yeter diye doğurmadan denk gelirse yine alırım 😁 fileyide zaten kullanmayı düşünmüyorum bebeği suyun içinde yıkamak daha mantıklı geliyo bana😊
hilalmevsim_3467 Hayal_et07 9 da gitsem yine oluyomuş yarım saat erken gittim ama 3 kişi varmış zaten
Totomoto Battaniye aldım,tarak seti aldım, we su şişesini aldım,emzik aldım,plastik mama tabağı aldım,plastık mama önlüğü aldım,koruyu ekipmanlarını aldım,biberon temizleme fırcası aldım😍❤️🎀🐣
hilalmevsim_3467 Totomoto Maşallah sizde baya bişey almışsınız ben mama önlüğünü unuttum bak şimdi okuyunca aklıma geldi 🤷♀️
iki_prenses_annesi hilalmevsim_3467 gidemedim maalesef felaket şekilde yağmur başladı küçük kızımla da gitmek istemedim 😏 hayırlı olsun güle güle kullanın 🌺