Sevdenurr96 Alya2733 Allah razı olsun canım benim gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bi süreç 4.denemem bu 🥺
Alya2733 Sevdenurr96 Bi ilaç var ama bana iyi geldi sana iyi gelirmi bilemem söylesem alırmısın ama doktora danışmadan kullanma bana iyi gelen sana gelmez sonr a
Sevdenurr96 Alya2733 Tamam canım kullanmam tabi ki illa ki danisirim :) Zaten şuan test gününe kadar sadece kendi ilaçlarımı kullanıyorum
2inciannelik Deniz59 rabbi yessir vela tu assir rabbi temmim bil hayr. Bunu oku lütfen çok daha kolay ve gğzel bir doğumun olur inşallah. Rabbim işimi kolaylaştır zorlaştırma işimi hayırla sonuçlandır .
Deniz59 prensesimveannesi hala alıyorum canım suyum geldi doktor sancılar sıklaşınca alttan bakcaz dedi arada geliyo ağrı gidiyo
offlineanne Deniz59 Rabbim kolaylaştırsın inşallah hep olumlu düşün olmasını istediğin doğum şeklini hayal ederek sancılarını çek olur inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh 🥰❤️
Deniz59 prensesimveannesi bakıldı şimdi canım saat 9 dan beri sancı alıyorum ama 2 cm var sadece bebek aşağı inmemiş hala sezeryan olucam
iko-5006 Deniz59 allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulun inşallah benimde böyle ilerlicek sanırım hala suni mi alıyosunuz
prensesimveannesi Deniz59 Allah yardımcın olsun canım benimde en korktuğum şey suni sancı alıp sezeryana alınmak 😥 ama sağlık olsun sağlıkla al kucağına oldumu doğum