Deniz59 Önce suni sancı verilecek olmazsa sezeryan olacak dua edin bizim için kolay bi doğumum olsun 🥰
Sevdenurr96 Sağ saglim olsun inşallah bebeği olmayan bizlere de dua et canım kimin duası kabul olur bilinmez 🤗
Alya2733 Sevdenurr96 Allah kucagını boş bırakmasın canım çok içten gelerek söylemek istedim çünkü seni çok iyi anlarım o yollardan bende geçtim ama hep dua et Allaha sığın bak nasıl oluyor allahın izniyle
prensesimveannesi Deniz59 benimde 39+6 da çarşamba günü suni ile başlatılacak inşallah güzel ilerler mutlaka haber et canım 🥰
Toprak_hira59 Deniz59 Gözün aydın canım Allahım anali babali buyitsin insallah sag saglim kavusmaniza cok sevindim 🤗 hangi doktor girdi dogumuna devlette yaptin diymi
Zeyyyn Deniz59 Rabbim kolaylık versin kolay doğumlarınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın evladınızı
incimercan Deniz59 ayyy hayırlısyla inşallah, böyle postlar gördükçe ben de bir an önce doğurmak istiyorum 💟
By_trhn Deniz59 Günümüz aynı benimde yarın kontrolüm var daha kanala inmedi inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alırsın 🙏
Sevdenurr96 Alya2733 Allah razı olsun canım benim gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bi süreç 4.denemem bu 🥺