gunesligun Malesf kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi fikir almk istiyrm. Arkaslar kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kalan var mı? Veya bir adet sonrası?? Morale ihtiyacm var
GamzeBaz gunesligun 26 martta kürtaj oldum 20 Nisan adet başlangıcım ve hamıle kaldım doktor Bi risk görmüyorsa denemeye devam et canım
Gulra gunesligun başınız sağolsun neden kürtaj olduğunuza bağlı diye biliyorum. Kanama dış gebelik vs sorun neydi?
kadifemsii gunesligun doktorlar korun diyorlar bende 3 ay korundum keşke korunmasaydım . Kürtajdan sonra hemen hamile kalma olasılığı çok fazlaymış umarım gebe kalırsınız
bireylulmeselesii gunesligun kalabilirsin ama biraz beklemen daha iyi olur rahim toparlanmadan hamile kalırsan tekrar aynı sonucu yaşayabilirsin. Ben 4 ay korundum. Bıraktığından sonraki 3. Ay hamile kaldım
babycom456 Benım kuzenım kaldı , 1 ya da 2 adet gördükten sonra moralinizi bozmayın Allahım inşallah hepimize nasip eder 💕 simdi 2 aylık hamile 😘
GamzeBaz gunesligun yeni kürtaj olduysan 10 gün cinsellik yasak canım ve verilen antibiyotik ic ihmal etme
funnymummy Kusura bakmayın ama rahim çok yıpranıyor ilişkiye girerken çok acı oluyor zaten bende enfeksiyon riski çok yüksek ilk başta
gunesligun kadifemsii umarım. Bende bizzat yaşamışlarla konuşmk istedim. Hemn hamile kalmışlar mı? Sağlıklı gebelik olmuş mu diye?
Rina gunesligun En azından 1-2 regl geçsin öyle denemeye başlayın. Tabii bunu doktorunuzla karar vermeniz lazım.
kadifemsii gunesligun ben 10 ay sonra gebe kaldım kızım şuan 15 aylık oldu çok şükür. Ama çok araştırmıştım korunmadan ilk ay hamile kalan çok kişi var ve %90 ının gebeliği sağlıklı sonlanmış o yüzden pişman olmuştum
Kubratrn gunesligun bence biraz bekleyin hem rahim kendini toplar hem psikolojik olarak biraz daha hazır hissedersiniz ve daha sağlıklı olur doktorunuzla da görüşün en uygun zamanı o söyler . Hiç umutsuzluğa kapılmayın bir kere veren rabbim bir daha verir inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur