GamzeBaz MucizeAnne_ Bn Bi tane müslin örtü alcm inşallah btane kalır 😂😂Baska bsey de gözüm yok fiyatlar bi tık fazla zıbın vs bna göre
Kayraninannnesi Yagmur00 Aag06 Hahaha öyle demeyin ne zaman bebek ürünleri gelse kaynanam 8de dikilir kapıya beni hiç yormaz sağolsun 🤣🤣🤣🤗
Yagmur00 Kayraninannnesi benım kıde yatar cok sukur gormedık bıseyıni allah ta bu saatten sorna göstermesin
minikkoalaam ben de gidicem birazdan insallah gelmistir urunler. baska bi sey icin olsa asla gitmezdim usenirdim 😂😂
Yagmur00 Bu millet yemin ederim insanı yer yaw karnım burnum da hala gelmıs benı ittirııyot elinden gelse ustumde gecicek yaw walla nasıl mıtrıf hiç mi saygısı yok karnı da yok ya daha yenı hamıle gelmıs ezip gecicek benı yaw
minikkoalaam Yagmur00 ben alacaklarimi aldim cok sasirdim cunku kimse yoktu 😂😂 o tip insanlar her yerde ayni Allah islah etsin 😶
Yagmur00 minikkoalaam bnde aldım da yanı bu kadar abartmaya gerek varmi gorsen reyonda hiç bisey kalmadı 🙄🙄
ArelinAnnesi01 Gelen ürünlerin hepsi çok güzel ve gerçekten kaliteli 😊😊 çocuklar çok şanslı maşallah 🧿 alındıkça alınıyor 🤲🏻😍