MucizeAnne_ Elifinannesii_ ben bimddn aldım 80 liraydı ozamanlar vallaha en büyük kurtaricim olmuştu ve ikinci bebeğime kullanacam🤭
Yagmur00 MucizeAnne_ tarak seti alcam bıde corap canım dıgerlırnı ıhtaycım yok canım bıde biberon almayı dusunuyorum
MucizeAnne_ Yagmur00 bende yeni dkgan bebeğime patik felan Alacam yigite dde oyuncak felan atlet öyle canım
Elifinannesii_ MucizeAnne_ Ayy kalır inşallah 🤪 Annemlere haber saldım bulursanız alın diye dört koldan arayacağız hadi bakalım 😬🙈
MucizeAnne_ Allahneverdiysee ana kucağı mesela bir iş yaptığımda ona koyuyordum en büyük kurtaricim olmuştu ikinci bebeğime kullanacam bimddn almıştım zaten iki sene önce
MucizeAnne_ Yagmur00 Yok kuzum almadım eğer pempe görürsem hemen Alacam 60 liraya nevresimmi kaldı bu devirde çok ta uygun vallaaha 🤣
MucizeAnne_ Elifinannesii_ vallaha çok iyi mesela mutfakta yanıma koyup işimi hallediyordu mesela makina Tutcam.eve ona koyuyordum vb çokta işime yariyordu inşallah kalır 😍
Umudayolculuk36 MucizeAnne_ benim riskim var eşim gidecek üstelik tatil gümü hamileler koru diyorum ona😀😀😀🥲
iki_prenses_annesi MucizeAnne_ 9 da açılıyor ama milletten fırsat kalmaz ki şimdi herkes pusuya yatmıştır 😁 benim 2 buçuk yaşında kızım var mecburen onu da götürecem inşallah ezilmeden bı iki parça kalırsa alacaz😁
Alini Kızlar biberon nasıl ya kullanan varsa yorum yapabilir mi? Bir arkadaşım akıtıyor biz memnun değiliz dedi. Daha kaliteli bir biberon mu almak gerekir 🙈