Gizemmiis Kızlarrree, prilamı aç mı kullanıyorsunuz tok mu 🙄 Bugünler de her an mide bulantısı yaşıyorum artık çözüm bulamadım.🥲
Volkitolki Gizemmiis sabah aç karna 1 gece yatmadan önce 2 al doktoruma çok bulantım olduğunu ve 1tane kesmediğini söyledim böyle önerdi
Merinosunannesii Gizemmiis ben açta kullanıyordum tokta farketmiyordu hep yanımda tuzlu kraker bulunduruyordum komodinin üstünde bile 😂uyanınca hemen birkaç tane atıyordum çünkü sabah çok mide bulantısı oluyordu gerçekten
Asyaaa35 Gizemmiis aç yok fark etmiyor ve normalde 2adet gece iciliyor çünkü uyku yapıyor ama doktorunuz izin verirse gün icinde de icebilirsin
Gulsumakyol Bende kullandım prilami çok rahatladım güzel ilacti doktorum gece yatmadan ikitane icmemi söyledi sabahı güzel kalkiyordum butungun mide bulantisi yasamiyordum gündüz içtigimde baş dönmesi ve halsizlik uyku hali yapiyor du şuan 36.3 haftaligim
Pisicik Gizemmiis Maşallahh ♥️ İlk zamanlar bulantı fazla oluyor benım 4 ay sürdü geçmesi prilam gece uyumadan 2 tane içiyordum başlarda hem gece hem gündüz içiyordum sonra sadece gece içtim sizde bir deneyin ☺️
poncikveannesii Pisicik Sizin tam kaçıncı hafta geçti 17+2 günlük dört bitti beşinci aya girdük hala bulantım var
Pisicik poncikveannesii Ben ilacı 7. Ayda bıraktım arada hep deniyordum ama ilaç almadığımda akşama kadar kusuyordum şuan 32 haftadayız , ilk dört ay dolana kadar bana ilaç ta fayda etmedi 4 aydan sonra artık ilaçla birlikte kendime geliyordm
BusrAras- Prilam banada cok iyi geldi aksam tok karnına 1 tane alıyorum eger cok kötü olursan iki tane al dedi doktor gercekten baya fayda etti artık kilo verme sürecine girmiştim 🥺
Busur40 Sabah aç karnına içtim birkaç kere hiç faydası olmadı illa da bulandı, sonrasında içmedim faydası olmayınca 8 haftadan 14.haftaya kadar bulandı
Yektasmom Benim doktorum gece uyumadan iki tane iç sabah da bulantın olursa bi tane daha iç demişti. Kustuğum dönemde genelde aç olduğum için sabah da bulantıyla uyanırsam direk içiyordum ben aç mı tok mu diye düşünmeden.
BernaaaaG Ben kahvaltıdan sonra 1 tane kullandım 2 hafta sonra bıraktım denemek amaçlı geçmiş bulantım falan yok şu an çok şükür
poncikveannesii Gulsumakyol Dün bi deniyeym diye geceden içmedim ilacı gece içip yatyprum dün felaketti akşama kadar kustum
poncikveannesii Gulsumakyol Aynen öyle yapıyorum inşallah geçer artık sonuna kadar böyle gider diye korkuyorum
Gulsumakyol poncikveannesii inşallah sürmez biter korkma başımı kaldıramıyordum ben yastiktan 15 haftada. Sonra bitti çok şükür öğün bugündür mide bulantılarım kalmadı şuan 37 haftaligim haftaya sezeryan günüm Perşembe dizinde geçer elbet sağlıkla gelsinler bebisler❤️