Dduru hafsa2020 intten aldim bende indirimden bu hafta 3 gunde geldi 119 tl 10 lu hastane cikisi 59 tl ya aldim baya guzl urunlee hellobybyi aldim bende kaltsinden öturu kullanlar cok sarkmiyo guzl kullanisli demislerdi.
Lalin06 Dduru meb internetten alış veriş sitesi ne yazıyoruz bende bakımıyım bulamadım indirimli siteyi googleden mi girdiniz inst falanmı bilgi verirseniz sevinirim
tugbaninmucizesi hafsa2020 31 ağustos a kadar canım bende cinsiyetin belli olmasını bekliyorum kosucam 😂
iremby tugbaninmucizesi bende 14 bugun tam 2 hafta sonraya randevum var 🙈 nasil gececek bu 2 hafta bilemiyorum.
Pakize13 Dduru kapıda ödeme hiçbir yerde yazmıyo Nasıl yapılıyor acaba ödeme seçeneklerinde kapıda ödeme yok
deletedmom351 Bu 31 Ağustos’a kadar olan indirim sadece sitede mi yoksa mağazada da mı indirim 31 Ağustos’a kadar?
Dduru Lalin06 e bebek uygulamsini indirim telefonuma uye oluyosunuz sonra alisveris yapinca kart bilgilerinizi grmeniz falan gerekiyo olblir intrgminizi yazn ordan da yardimci olblirm
Dduru Pakize13 simdi baktim da kapida ödeme secenegi yok demkki baska bir siteyle karistrdim ben pardon
Kivito Allah iliğinizi vermiye 😂😂 baştan desenize 31 temmuz son diye okumuştum boşuna acele edip almışım 😅😂 neyse zaten çoğu tükenmişdi