OktayMeltemSahin İyi akşamlar anneler e bebekte dehşet indirim var hamile taytları 20 tl bebek altları 7 tl ıslak mendiller bezler ayy çarşamba pazarına dönmüştü valla koca mağaza koşun derim 🙈
[silindi] OktayMeltemSahin ay bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler🤗🤗 ne zamana kadarmış şimdi kalmaz birşey ben gidene kadar🙄
Aybukealtintas OktayMeltemSahin sadece ankara magazalarında da bir çok bebek arabasında 500tl indirim var
OktayMeltemSahin hafsa2020 canım yaa valla sormadım onu ama bende burda bi bayandan öğrenmiştim bi süre devam eder ya
hafsa2020 esrmhmt yarında dahilse gidim bende bi 🤗 acaba hastane çıkışında bebk battaniyelerinde fln indirim varmı ki
Dduru hafsa2020 intten aldim bende indirimden bu hafta 3 gunde geldi 119 tl 10 lu hastane cikisi 59 tl ya aldim baya guzl urunlee hellobybyi aldim bende kaltsinden öturu kullanlar cok sarkmiyo guzl kullanisli demislerdi.
MehtapKB Ben dün gittim mağaza talan edilmişti,aynı indirim internet sitesinde de var,hem de çeşit daha çok,bence ordan bakın