MCansuUz viildaaannn normal yani ince nevresim içine yprgan sokulabılıyor pamuklu ama guzel yumusak kumaş 👍
Seymaayyy Alini hızlı resım lınkınden yüklüyorsunuz resminızı resmin uzerıne basılı tutup kopyala yapıyosunuz sonra buraya yapıştır yapın dırek çıkıyor zaten
mekutlu12 Alini imgyukle.com a fotoğrafı yükledikten sonra fotoğrafın üzerine basılı tutup kopyala diyorum burda yazarken yapıştır diyorum o kadar ☺️ Link şeklinde yapışıyo ama paylaşınca fotoğraf haline dönüşüyo
viildaaannn honeyland yani olur aslında düşününce giidp almayı düşünüyorum kalmıştır illaki sadece bebek seçebilir mi acaba
Maviko Müslinleri bi ben mi begenmedim yahu 😂 aşşırı sert geldiler bana. Battaniye nevresim ve patik aldım sadece. Nevresimde yeşille mavi kalmıstı yeşili hc sevmedim mavi aldım kızım olcak ama olsun 😂 zaten cocuga pembe hc bişi almadım resmen 😬
Tugbamete Maviko müslin yıkanınca yumuşar. Bende müslin kıyafet satıyorum bebekler için banada alan daha da yumuşacık oldu diye dönüş yapıyor sonrasında 🥰
honeyland viildaaannn sayfaları kalın ve görsel olarak da canlı bebeklerin mutlaka ilgisini dikkatini çeker sayfaları da kalın olduğu için yırtılma yapmaz o yüzden dedim fiyatına göre iyi diye sayfa sayısı az amaa verdiğim 3 kuruş birşey çok şey beklememek lazım verdiğim fiyata göre gayet iyi 😊
Bayraktarn Beyzabeser babynest bu model yoktu burdaki bimde kızıma kuzucuklu mavi renk almak zorunda kaldım 🤔
Beyzabeser Bayraktarn katalogta da gozukmuyodu zaten bence burdqki magaza gecen seferden elinde kalan babynestleri de koymustu temnuzun 28inde gelen babynest modeli benim attigim. 1 tane mqvili gordum 3 tane daha beyaz degisik kuzucuklular vardi :) hala duruyordu az once yine gittigimde
Edali87 Bence bodyler vs uygun değil cok daha güzel kalite civil e bebekte ee 10 tl ye denk gelio yine pijamalar da öyle.. bence bim e kosmalik bir sey yok
Beyzabeser Bayraktarn ben malini cok begendim ama diger civildeki e bebekte ki gibi sacma sapan degil cok guzel pufur pufur resmen. Hayirli olsun size de guzel gunler de kullanmak nasip olur insallah 🤩🥰
Elifinannesii_ viildaaannn sağlamlığı nasıl acaba eşimin arkadaşı buldu akşam getirecek çok merak ediyorum 🙈
Limoni Kızlar oyun halısı alan varsa aranızda paketi açıp resim atabilir mi oyuncakları da varmı içinde 🥰
Minnosannesi38 Limoni aynen bende merak ettim alamadım onun icin gittim o haricinde hersey aldım battaniye 2 tane müslin örtü 2li pijama alti 2 li üst küvet kova masrafa oyuncak
Sevgi123_ viildaaannn eksiğim yoktu ama bunları görünce de dayanamadım aldım 🥰 https://imgyukle.com/i/kYrUg8
Minel_42 Sevgi123_ bende yelek için gittim ama bu modelden kalmıştı aldım, erkek için giydirilir mi bilemedim.