Minik_Kalbim_ve1Annesi Cylnsms Bence iyi birşey ben çok beğendim doğrusu böyle beklemiyordum gerçekten güzel kumaşı falan kurulumunu yapınca görürsün kuzum sende beğenirsin umarım🤗
busra2253 Bende aldım kızlar cinsiyeti belli olmadığı için mavili pembeli olanları alamadım biberonlar çok iyiydi ama çok pembe mavi vardı. nevresim takımı, biberon fırçası, müslin örtü, ağız mendili, mama şeysi aldım figürlü bunlar 🥰 https://imgyukle.com/i/kYVLSS
mekutlu12 Benimde pek ihtiyacım yoktu öyle bakmak için gittim kuzulu minderden bulsaydım ondan alıcaktım ama bi tek o yoktu galiba 😅 hemen hemen her şey vardı duruyodu büyük eşyalar dahil babyneste baktım yumuşacık pofuduktu almayı düşünsem kesin onu alırdım 12 gibi gittim her şey duruyodu geç oldu diye düşünmeyin alıcağınız varsa bi gidip bakın bende gitmişken bunlrı aldım
Alini mekutlu12 canım kuzulu yastığın içi bir hayli boş pofuduk durmuyor. Anneme al demiştim o almış görünce bir hayal kırıklığı oldu içine elyaf doldurarak pofuduk yapmayı düşünüyorum
Civcivim000 Annneeciiiikkkk yaa çok geçmiş olsun,bana da a101 e ürünler geldiğinde öyle oldu iki gün öncesinden karantinaya girdim ben pozitif değildim ama temaslıydım üzülmüştüm :) can sağlığı olsun iyi olun da , Allah şifa versin
Nurdanegehan nuriyedemir ben hic bsy bulamadim😅😅 uzak bi yer de vardi orda buldum tarak setinden almayin cok sert👍
Civcivim000 Nurdanegehan yaa açmak yasak diye bağırıp durdular incelemeden aldım kullanılmayacak gibi mi gerçekten kalcak elimde öyleyse çok üzgünüm şuan🤦
Piraye2021 Imasleeper a101 her hafta önceden açıyor kaç kez denk geldim ya da gelmedi diyorlar bakıyorum aynı tarihte gelecek başka ürünler var saçma sapan işler.. İki hafta önce bir kadın kavga ederek depodan getirtti ürünleri biliyormuş öyle yaptıklarını çok şaşırdım kurumsal bir markete yakışmıyor..
deno1 Piraye2021 evet banada öyle dediler bende şikayet ettim mağaza açık olduğu haldede kasada ürün suan satılmıyor dediler günün kataloğu olan ürün nasıl satılmaz yani ozamanda sinirlenmistim zaten ürünleri cokta kaliteli değil
Imasleeper Piraye2021 kesinlikle bi kaç haftaya gelecek olan bebek çantası vardı reyonda Allah Allah nasıl burda diye merak etmiştim demekki dediğiniz gibiymiş 😑
incimercan GamzeBaz internetten mi mağazadan mı? Biz de alalım ya😀 ben şimdiye kadar en ucuz çoklu alımda tanesi 10 TL’ye gelen zıbınlar gördüm ama o da sıfır kol ve 0-3 aylıktı. Her şeyi bi anda değil indirimden almaya çalışıyorum
GamzeBaz incimercan outlet takip ediyorum canım sürekli oralardan alıyorum minik hataları olan ürünleri satıolar bakınca anlasılmıor bile
Nurdanegehan Civcivim000 yinede bak istersen ben firca tarak icin alacaktim cok sertti fircasi 50 lira ona vermekten se trendyoldan iyi bir marka alırım diye düşündüm 👍 sonucta bebegin kafasi cok hassas
Elika0 Busramert33 Covid geçirmeden önce kullanıyordum zaten dolayısıyla bu süreçte de kullandım kullanmaya devam ediyorum
MCansuUz viildaaannn ay ben gittim sabahın köründe🤣 biberon, müslin bezlerden, nevresim takımı, biberon fırçası, emzik aldım 🤣🤣🤣
Pamukcukk Kayınvalidem kayınpederimle 8.40 ta buluşup gittik ana kucağı, mama sandalyesi, oyun halısı, anne yanı yatağı küvet falan hepsini aldım 😂 battaniye,müslin örtü zıbın,emzik biberon ve oyuncaklar aldım hepsine 650 verdik bayağı uyguna geldi
Lavininannesi1 zaydn eğitici kartlarda mı bimden cnm ben onları göremedim de sormak istedim benim kızım 3 aylık olacak görseydim kesin onuda alırdım ☺️sizede sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah🙏🥰