Minik_Kalbim_ve1Annesi viildaaannn Aldım canim çok şükür en güzeli ana kucagi çok sağlam duruyor kurulumunu yaptik bile🥰🤗
viildaaannn Minik_Kalbim_ve1Annesi bende aldım kurduk begendim çünkü bebeğinizin olan hersey bizi mutlu eder
Cylnsms Minik_Kalbim_ve1Annesi Ana kucağını ben de aldım da kurulumunu henüz yapmadım. Sizce iyi bir şey mi ne dersiniz ?😌
Beyzabeser viildaaannn ay cok tesekkur ederim. Ben temmuzda gelenlerden almistim onun markasi daha farkli bu son gelenlerdenndqha kaliteli duruyo insallah guzel cikar. Herkes yedekli almis nevresimi ben bi tane aldim guvenemedim. Kotu cikarsa uzulurjm valla 😂
Sineemiis viildaaannn hamile miyim degil miyim henüz bilmiyorum ama hersey aşırı pahalanıyor diye konuştuk eşimle 😂 gececiydi sabah bi geldi elinde mama sandalyesi sonra gitti aktivite minderi vardı onu da almış gelmiş 🤭 sağlıkla sıhhatle kullanmayı da nasip eder Rabbim insallah
Minikkelebek2022_38 Sineemiis hayırlı olsun inşallah Rabbım sağlıkla kullanmayı nasıp etsin aktıvıte halısı nasıl kalıtesı
Sineemiis Minikkelebek2022_38 fiyat performans ürünü bence e bebekteki kadar kaliteli degil ama 60 liraya değer yanı zaten 2-3 ay anca yatar ilgisini ceker renkleri falan güzel oyuncaklarının içleri sesli naylon hışırtısı gibi bebeklerin ilgisini ceker 🥰
Kderdenzmsl Elmas94 ben de almak istedim yetisemem itiş kakış olur diye işimi şansa bırakmadım e bebekten 50 lira fazla ödeyip sipariş verdim bugün yarın gelir hemen hemen aynılar
busrabusra22 viildaaannn valla dün gece bu postla haberim oldu 8.40 ta gittim BİM’e bir ben vardım girdim lazım olan her şeyden aldım neredeyse tüm ihtiyaçları bitti çok teşekkür ederim 😂😂😂ama sabah tartışma falan bir rekabet izdiham vari bir şey olur sandım bir hamile geldi benden başka sadece 😂😂😂aldık onla çıktık
Semiramis57 Kızlar Bn korka korka aldım ana kucagını. Trendyolda olumsuz yorum vardı markanın ana kucagı ile ilgili. İnşlh iyi çıkar. Eşimi beklıyorum kurmak için umarım saglam çıkar 🙏
Beyzannns viildaaannn kızlar çok üzücü bi olay oldu BİM’den bebeğime kıyafet alırken telefon elimden düş bi güzel kırıl ohhh ne güzel oldu hiç sormayın 😂😂
Calisananne25 viildaaannn kızlar neler aldınız. Ben sadece 2 paket ağız mendili ve kitaplardan aldım. Diğerlerinin hiç birini beğenmedim🤦🏼♀️
Petunya Calisananne25 oyun halısı aldım kuzulu yastık aldım üçlü çorap aldım bölmeli tabaklardan aldım birde mama önlüğü aldım 😂 ana kucağı ve mama sandalyesi kalmamıştı maalesef
Ozlem2904 Petunya oyun halisi bende tam aliyodum baktim trendyolda 65e dusmus 😂😂 esime aldiriyirum onu simdi 😂😂