333 Saadet2000 benim 15. Günüm dikiş başlangıç yeri ve bitiş yeri kendimi yorunca hala acıyor ağrıyor normal her vakitte dinlenin
Gonul_enes Saadet2000 her dogum farkli ama benim.aezeryan sonram berbatti tam manasiyla 35 gunu buldu 40 ciktiginda artik ne icten nede distan acim kalmamisti
Sssssyyyy Saadet2000 konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorım sezeryan ücretine verdikleri agrı kesici serumlar dahil mi oluyor
Saadet2000 metehaninannesiii peki hastaneden çıkmadan nasıl muayene ediyorlar en son sadece pansuman mı yapıyorlar
metehaninannesiii Saadet2000 bana pansuman yapmadılar canim gelipte kontrol bile etmediler ameliyattan cikinca pis kanı boşaltmak icin geldi hemşire hemen sonra pansuman yaptı o kadar
Saadet2000 Gonul_enes Ayy çok şükür hastaneden çıktığınız gün nasıl muayene ediyorlar sadece pansuman yapıptamı gönderiyorlar
Gonul_enes Saadet2000 bebege baktilar komtrol ettiler, beni pansuman ettiler bantt yapistirdilar sonra eve😀
kizannesii90 Saadet2000 devlette sezeryan nasıl oluyor canım benim bebek ters olduğu için büyük ihtimal sezeryan olucak gün mü veriyorlar doğum anını mı bekliyorlar. Bu arada çok geçmiş olsun 😊
Seda6019 Saadet2000 5 gün sık dişini 5 günde daha iyi olacaksın rahat kalkıp oturacaksın. Ve hergün biraz daha iyi oluyorsun 22.gündeyim rahat hareket ediyorum ama bir rahatsızlık var o bölgede tabi. Pansumanı acıp gönderiyorlar acık kalıyor o bölge artık
Saadet2000 kizannesii90 çok tşk ederim suyum sızıntı şekilde geliyordu hastaneye geldiğimde 4 cm açılmam vardı bebek te ters olduğu için hemen sezeryana alındım