Tazeanne0134 prensesannesiiiiii yaaa sağlıkla gelsin benim oğlumda 15 ocak doğumlu ben 34.haftamda yaptım 37da hastanede yattım sonra bi kaç eksiğim vardı hastaneden çıkınca onları da hallettim derken şimdi 21 aylık hafta sayısı 34 dedi mi herşey hazır olması lazım ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü
prensesannesiiiiii Tazeanne0134 amin inşallah valla canım bu konuda erkekleri anlamak zor acele etmiyorlar 🤷♀️hayır geçen günde gidip bayramlık elbise almış kızına inanırmısın daha hastane çıkışı yok bayramlık almış babamız 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tazeanne0134 prensesannesiiiiii valla canım benim eşim öyle değildi inan ben gittim 34. Haftamda hepsini aldım çıktım sonra süt sağma makinesi aldık tek doğum yaptım 25 günlük falandı bebek arabasını aldık öyle gereksiz alışveriş de yapmadık kimisi 1-1.5 yaşında bile zor oynayacağı oyuncağı bile alıyor o kadar gereksiz ki ve buna benzer bi sürü şey
prensesannesiiiiii Tazeanne0134 yok benimki rahat diyor daha erken bu ay maşşın yarısı senin olsun diyor hayret etim 😂😂😂😂😂
YrtswnArkn Zeynebinannesi25 İnseAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza 😍 size tavsiyem suanlik sadece yenidoğan alın sonra bebeğinize yakışacak renklerde daha guxel beğenerek alırsınız ayrıca ilk cocuksa özellikle çocuk doğduktan sonra asıl neye ihtiyacı var onu daha iyi anlıyorsunuz 😊
Tazeanne0134 prensesannesiiiiii kız bende öyleydim hoş ben o zaman aldıklarımı şimdi o fiyata töbe alamam biz o zaman hastane vs masrafı dışında sadece oğluma masraf olarak 3 bin anca arabası vs
llFatma Deniiiza beşik ve bebek arabası kaldı istediğin seyleri de bekliyorum belki indirim olur diye olmazsa da direkt alacağım zaten
prensesannesiiiiii Tazeanne0134 aynen öyle ama şimdi benim doğum kışa geliyor ve eşimin işi dolayısıyla şırınktaym buranın kışı malum, 🤦♀️🤦♀️bebek arabasını Allah nasip ederse bahar ayında alırım nisan gibi şimdi Beşikti pusetti elbisesi hastane parasıda var
Tazeanne0134 prensesannesiiiiii aynen canım bende normalde Istanbul’da yaşıyorum ama doğum için Adana’ya annemin yanına gitmiştim virüs vs derken baya kalmıştım orda şimdi 2.ye hamileyim bakalım nasip
kizannesi_1004 Deniiiza ocağın ilk haftası görünüyor benimde bebeğimin ihtiyaçlarından sadece puset ve beşik kaldı ama benim için henüz hiçbir şey almadım hastane çantası için 34.hafta gibi hastane cantasini da tamamlariz inşallah 😊
llFatma kizannesi_1004 benim de Ocak ilk hafta yaklaştıkça bizimkiler mutlu ama bende korku artıyor 🤦
kizannesi_1004 llFatma cesur olmaya çalışıyorum korkmuyorum yapabiliriz biz buna programlı yaratılmışız 😂😂😍
Merve_boylu Benim Ocak ikinci haftası gibi gözüküyor 🥰 evim küçük oda yapmayacağım sadece beşiğimiz eksik onu da annemgil alacak 🙏 bez deterjan bir de göğüs kremi lohusa takımı vs benim ihtiyaçlarım kaldı geri hepsi tam çok şükür 🙏🥰
Deniiiza [Allahneverdiysee](https://) benim de 12nisan ama dogum 17 Ocak gozukuyo ☺️ Allahneverdiysee
ZDM Deniiiza eksikler: ateşölçer, bebek kamerası, bebek losyonu-yağı, emzirme örtüsü, 10’lu set, mama sandalyesi, bebek deterjanı, doğum sonrası korsesi. Aklıma gelen bunlar☺️