Minnakkurabiyeveannesi27 Beybisininannesi valla bende bilmiyorum ki bakalarmi acaba diyorum kendi kendime
Cinarinannesiiiii Minnakkurabiyeveannesi27 bende 30 haftalığım deli gibi kaşınıyor bazen kasiyorumda sıkıntı da yok karın dersen bana hergun küçülüyomuş gibi geliyo bı bakiyom kaciman bı bakiyom ufacık 😁
Minnakkurabiyeveannesi27 Cinarinannesiiiii ayy gerçekten öyle mi diyorsunuz ya kafayı yiyeceğim resmen düşünmekten naoacagim Bilmiyorum
Cinarinannesiiiii Minnakkurabiyeveannesi27 pozitif düşün cano sen takma kafaya ben kasindikca nemlendirici krem sürüyorum duşa giriyorum kafamdan atmaya çalışıyorum
EmnChn Minnakkurabiyeveannesi27 28 haftalık hamileyim ve hala karnım yok gibi. Normal göbek gibi duruyor. Ama bazen büyüyor bazen küçülüyor gibi geliyor. İç karnın büyüktür diyor herkes. Çocuk doğacak ama göbüş yok:) Kaşıntı için krem sür. Geriliyor karnımız. Çatlamaya başlıyor. Korkma bir şey olmaz. Kalbimizi ferah tutuyoruz. Bu ruh halimizi bebek hissediyor. Biz mutlu olalım ki o da mutlu olsun 😊😊
Minnakkurabiyeveannesi27 EmnChn sağol canım benim dediğim gibi belki de ben mi evahm yapıyorum bilmiyorum inşallah harejetlenirse daha da rahatlarim bakalım ne zaman kendini hissettirecek bizim ufaklık bakarım canım deigin videolarda çok teşekkür ederim
EmnChn Minnakkurabiyeveannesi27 Kaan Kocatepe var kadın doğumcu onun videoları var YouTube ta. Ne zaman bir şey kafama taksam orda karşıma çıkıyor. İçim rahatlıyor. Sen de bir bak.
Minnakkurabiyeveannesi27 Cinarinannesiiiii sağol canım benim bende öyle yapmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla dünyaya gelirler
EsengulC Minnakkurabiyeveannesi27 bi sorun olsa ağrın ve kanaman olur mutlaka bimde şu aralar daha karnın çıkacak kadar bebek büyük değil aslında biraz gazdan dolayı oluyor bazen bi.kaç haftaya hissedersin ama çok için içine yiyosa git bi kpntrole acile baktır için rahatlasım
Minnakkurabiyeveannesi27 EsengulC çok şükür bir ağrım sızım yok kuzum elhamdülillah kanama felan da yok ben sadece çok evham yapıyorum sanırım acilde de bakmıyorlar ki daha çok korkuturyolar inşallah haftaici gideceğim
Mimik Endise etme, bisey olmaz Allahin izniyle… Hem oyle kasimayla bebebgine zarar vermezsin😅 Gazdir o gaz… gazdan karnimiz cok sisiyor, ya da ödemden… Ben sabahlari uyandigimdaki karnimla, geceleri uyudugumdaki kardimda cok fark var😆
Minnakkurabiyeveannesi27 Mimik inşallah sağlıklı olsunlar da yeter Gerçekten de öyle sabah tamamen boş gibi geceleri iki bebek var gibi oluyordu benimki de son üç dört gündür sadece öyle çok şişlik olmuyor ama çok şükür bugün iki üç defa pıt pıt atışlarını hissettim ☺️😌
prensesannesiiiiii Minnakkurabiyeveannesi27 27 hafdayım bazen büyük geliyor bazen nerede bu karın diyorum 🤷♀️🤷♀️🤤
prensesannesiiiiii Minnakkurabiyeveannesi27 hiç bilmiyorum canım benimki hareket etiği için o kadar kafama takmıyorum inşallah sende hareketlerini hissedince bütün kaygıların geçecek biiznillah🤲
Sgnn Taze_hamis ben 16dayım eşim duyuyor. Bende inanmamıştım benim nabzımdır dedim kendinden çok emin. Benim bileğimi tutup baktığında senin ki yavaş karnındaki çok hızlı doktordaki gibi dedi. Şimdi merakımdan steteskop sipariş verdim gelsin deneyip haber veririm 😅
Minnakkurabiyeveannesi27 musayakub hafif hafif birkaç günde bir oluyor bir veya iki defa pıt pıt şeklinde