Drngrkm Arass canım biz oğlum 2 günlükkten beri hep klimayla yatıyoruz şu an 53 günlüğüz. Asla üstüne hatta yakınlarına hile vurmuyor ve odanın içi 26,5 derece, yatırırken de uzun pijama giydiriyoruz. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık.
NaimeYilmaz Demir evin uzunmu karemi peki? Benim ev uzun arada korıdor var gece serinlemedikten sonra anlamı yok bızım ıcın 🤷♀️ Bırde bulamadm ben bu urunu ıkı ozellıgı yazında bişey cıkmıyor lınk atman mumkunmu ?
Demir NaimeYilmaz http://www.baymak.com.tr/tr-TR/urun-detay/elegant-plus-12/248 Takacağınız yere göre metrekare olarak fiyat ve soğutma alanı değişiyormuş.
NaimeYilmaz Drngrkm acaba öle alıp 2 tanemı alsak bızım ev uzun ay cok zor karar vermek hepsıne baktm tek tek kımsede arcelık kullanmıor nedense
LivaLiva NaimeYilmaz biz Arçelik’in yeni çıkan uzaktan telefonla açılabilen siyah inverter modelini aldık ultura sessiz diye hiç sesi çıkmıyor ve Antalya da yaşadığım için gece gündüz asla kapatmıyorum çok sıcak çünkü 130 lira elektrik faturası geldi şimdilik çok memnunuz
Babies16 NaimeYilmaz klimayi hole koydurun hic carpmiyor ozaman.serin olmasini istediginz odanin kapisi acik olsun gerisini kapatin.cokta guzel sogutuyor.bize klimaci yok sogutmaz etmez dedi.butun kapilarida acsan ev buz gibi oluyor.samsung 2400 luk aldk gecen sene anneme 3600 tl ye. Cok memnun.kendi evimede taktrcam ins bu sene.ve asiri tasarruflu.sicak gecelerde gecede acik 24 saat. Ona ramen ayda 20 30 tl farkediyor.surekli yuksek ayarda agustos ayinda 50 tl em fazla farketti
NaimeYilmaz Babies16 svet onlar epey buyuk oluyor benm evı o kesın sogutur ama sıgarmı blmıorm yerıme holde yer yok maalwsef duvarsan duvara tavana kde dolabm var 😔
Babies16 NaimeYilmaz samsung servisi aradigind agelip eve ucretsiz kesif yapiyorlar. Ben yaptrdim kesif.boyu ortalama 100 cm eni 33 cm fln.o olcude bos yer oldumu yeterli oluyor
NaimeYilmaz Babies16 canım arcelıge baktık 24luk 5bın nerdeyse samsung nasıl bu kadae uygun 🤷♀️ Bir modelı serisi varmı onun ? Nasıl bulabılırm netten
Babies16 NaimeYilmaz bu gecen seneki fiyatiydi ve internette kampanya vardi canim ozaman.suan dolarda cok artti.model samsung ar 5500. Biz firmalara baktik ama internetten aldik.baya uyguna geliyor magaza fiyati 4400 du.gittigdyordan 3600 e ayni 10 yil motor garantili aldik.samsung yetkili servisi teslim alip kurdu hic bi problem yasamadik.
Babies16 NaimeYilmaz mesela suan ar 5400 cikmis 2018 modelmis oda 2400 btu. Gitti gidyorda kampanya var tiklayinca daha uygun fiyati https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/samsung-ar5400-ar24nsfhcwk-24000-btu-a-2018-model-inverter-klima-344563274?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184525207*98487584727*%7btype%7d*344563274*aud-393702509967:pla-397722685674&gclid=EAIaIQobChMIn8jZnrTJ3AIVzaSaCh0_0w7UEAQYAiABEgKQf_D_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
NaimeYilmaz Babies16 anladım mantıklı evet.. Of cok pahalılar ya 18 lik bize yetcek gibi ama o bile el yakıyor buharlaşmayı secebılırm her an 😂
Babies16 NaimeYilmaz evet ya malesef pahali normalde ben bu mayis ayindada 3600 tl ye bulmustum.ama cocuk icin alisverisler baslayinca erteledik.simdi o model olmus 5000 tl.bari yaz sonu taktralm dedik fiyatlari dusuyor. Bu arada hole takarken servis israrla yetmez etmez diyor ama fazla bile geliyor annemlerde ben actryorum.onlar 150 m2 ev tum kapilari acip calistryor.dusuk derecede bile yarim saate ev buz gibi oluyor.sizede illa odaya taktrn derse dinleme bence
NaimeYilmaz Babies16 canm holde yerım yok bıde evın ortasında metrelerce boru ıstemem 🙈 mıtsubıshıye karar verdk cok saol 🌸
Kenanizm18 NaimeYilmaz canım bana klima dokundugu pek kullanmıorum ama yatak odamızda şu tepeye takılan şeyler var ya ismini unuttum 🙈 cok işimi görüyor tavsiye ederim :)
Vuslat61 NaimeYilmaz Baymak elegant plus cok memnunuz siddetle tavsiye ederiz csrpmiyor ve cok sessiz eco modu ile faturaya 60lira yansiyor neredeyse gece gunduz acik
Asrinbaby NaimeYilmaz ben 2 yıldır yazlari klimanın altında yatiyorum samsung inverter klma çok memnunuz. Abartısız soylıyım biz evde yokken bile kapatmıyoruz ev serin olsun diye yani bazen 3 gün hiç kapanmıyor. Faturamız 120 140 arası geliyor yani bu da 50 tl oynuyor ortalama.
ebru_ecrin_demir Toshiba kullanıyorum gece gündüz hatta kışın da sıcak üflemeyi kullanırız mutfak dışında tüm odaları açık tutuyorum ve faturama 50₺ yansıyor