NaimeYilmaz Acil klima bakıyoruz hanımlar önerisi olanlar lütfen yazsın hepsini tek tek arastırıcam çarpmayan seriler varmıs 🤷♀️ Yazın elektırık faturanıza + ne kadar yansıdıgınıda yazarsanız sevinirim 🤗
Aysegull00 NaimeYilmaz beko kulanıyoruz 1 yıldır sadece eşim ve ben olursam 50 lira yansıyor ama misafir gelince takviye gerekiyor ve 100 lira oluyor tavsiye ederim ☺
tgcaty NaimeYilmaz demirdöküm kullanyrz dha faturamız gelmedi ama kışın da klima ile ısınıyoruz kızım var gece gunduz çalştgı oluyor 70-80 fln geliyor
Esesli NaimeYilmaz beni pervane bile çarptı. Kulak ağrısı çektim sabaha kadar uyumadım. Aonra korktum açamıyorum şimdi onu bile
Drngrkm NaimeYilmaz klima diyince mitsubishi ve diğerleri vardır. Ama parası da iyidir eğer bütçenize çok gelirse biz baymak kullanıyoruz oğlumuz doğduğundan beri yatak odamızda 70-75 gelen fatura 100 geliyor.
NaimeYilmaz Drngrkm Aysegull00 Ebrupoyraz tgcaty Bskrt Arass Hanımlar ayrı sormayı unutmusım butun odalara fayda edıyormu tam gün calıstırdıgınızda??
Ebrupoyraz modelini bilmiyorum ama mitsubishi klima var bizdede bugüne kadar hiç çarpılmadık faturayada en çok kullandığımızda 50 yada 60 lira felan farkediyor
Duygu538 tgcaty biz de vestel taktırdık kışon klima ile ısınmayı düşünüyoruz bebek için yeterli oluyor mu sizce
tgcaty Duygu538 evet sdce odada ki kavayı kurutuyor malesef imkan buldukca ğünlük havalndırın bide sıcak su koyun buharı da odayı nemlendiriyor bize doktor buhar makinası önerdi kışın arada açyrum buhar veriyorum
Bskrt Bence çarpması markayla modelle değilde dereceyi ayarlamakla ilgili, eca klima aldık 2 ay oldu. Her gün uyandığımda acıyorum uyuyana kadar aralıksız çalışıyor, 24 dereceye ayarlayıp fanını kısıyorum gayet rahat evin içi ☺️ Hatta bazen açıkken uyuyakalıyorm ama hiç rahatsız olmadık daha Faturada da 45 tl artış oldu full çalışmasına rağmen
Arass kzlar bizdede klima var.samsung marka.inverter faturayada cok yansimiyo.bnde 1 haftaya dogum yapicam ve bulundugum sehir cok scak.yeni dogan bebege zarari olrmu acaba klimanin.
Bskrt Arass bence dereceyi 26 27ye sabitlerseniz ve bebeği direkt fanın önüne getrmezseniz hiç zararı olmaz. Sıcak daha kötü isilik falan oluyorlar
Drngrkm Arass canım biz oğlum 2 günlükkten beri hep klimayla yatıyoruz şu an 53 günlüğüz. Asla üstüne hatta yakınlarına hile vurmuyor ve odanın içi 26,5 derece, yatırırken de uzun pijama giydiriyoruz. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık.
Bskrt NaimeYilmaz benm salon L şeklinde olduğu için yatak odası soğumuyor mesela. Ama koridor ve mutfakta farkediyor, havayı itme özelliği olmaz klimanın dedi takan kişilerde
Aysegull00 NaimeYilmaz 2+1 evde oturuyorum salonda takılı ordan çocuk odasına kadar gidiyor antalya da yaşıyorum kışın ısındık yazında serinliyoruz çok şükür 18binlik ama bizimki bi tane olduğu için büyük aldık
Sukranerolkaradag NaimeYilmaz Çarpmasın diye yatak odasına sulu ayaklı klima aldık çok memnunuz gmg star markası aylık 10lira yakıyor tüm gün çalışsa bile.
Elanaz NaimeYilmaz klima sormuşsun ama tavan vantilatörü kullandınız mı hiç? Özellikle yatak odası ve çocuk odası için. Üstelik elektrik faturasına neredeyse hiç yansımıyor.
Demir Dokunuyor diye arabada bile klima açtırmayan insandım ben fakat gel gör ki hamileliğin son zamanları yazın ortasına gelmesiyle birlikte evde buharlışıyorum diye neredeyse ağlayacak noktaya gelmiştim artık dokursa dokunsun dedim ve aldık. İnverter ve iyonizer özellikli baymak tercih ettik. 1 ay olucak aşırı memnunum hiç de dokunmadı.Diğer odalara kadar etkisi var.En en güzel tarafıda evin nemini aldığı için yapış yapış olmuyorsun asla:) Klima medeniyetmiş meğersem🙈 İyi ki diyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum.👍🏻
NaimeYilmaz Demir evin uzunmu karemi peki? Benim ev uzun arada korıdor var gece serinlemedikten sonra anlamı yok bızım ıcın 🤷♀️ Bırde bulamadm ben bu urunu ıkı ozellıgı yazında bişey cıkmıyor lınk atman mumkunmu ?
Perimm NaimeYilmaz Beko inverter,2 sene önce aldık çok mennunuz..gece gündüz açık.. ortalama 150-170 tl arası fatura geliyor ve kesinlikle çarpmıyor
NaimeYilmaz Drngrkm acaba öle alıp 2 tanemı alsak bızım ev uzun ay cok zor karar vermek hepsıne baktm tek tek kımsede arcelık kullanmıor nedense