duygulu62 Kızlar 17+4 olduk doğumum martın sonuna denk gelıyor 💃cinsiyet kız 2022 hep kız galıba 😀 sımdıden heyecanlıyım 😀 sezeryan olucam saglık sorunumdan dolayı tamamen bayıltmalı olucak . Sizler nasılsınız ne tür doğum planınız var 🌸
ozge07070 duygulu62 daha doktorumla bu konu hakkında konuşmadık ama benim hesaplamalarıma göre 31 Mart gözüküyor doğumum bi aksilik olmazsa 18+0 ız bizde 😊🥰🙏🏻 Kızım olucak inşallah 🙏🏻
Happybsrn duygulu62 ben de dün tahminen erkek olduğunu öğrendim❤️❤️🤣 Mart sonu sezeryan olacak 🎊 Allah’ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah zaman geçsin 🙄
ozge07070 duygulu62 herhalde canım 😊 doktorum bana 12+6 da bi çıkıntı gösterdi %80 erkek dedi ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur diyede ekledi. Ama doktorum öyle demesine rağmen ben hamileliğimin başından beri hep kız hissediyorum geçen hafta 17+0 da kontrolüm vardı gittim biz sana kız mı demiştik dedi hayır erkek demiştiniz dedim kıza dönmüş dedi inceledi baya bi bacak arası boştu %100 kız dedi 😊 o an öyle duygulandım ki hislerim doğru çıktı diye havalara uçtum. Ama burda cinsiyet yanılmalarını okuyunca yine aklım karışmıyor değil 😊
35SD28 duygulu62 20. Haftatayız. 13+6 kendi doktorum erkek dedi. 15. Hafta da başka doktor kesin kız dedi. Bakalım cinsiyetimiz değişmezse 17 mart doğum görünüyor. 😇🤲🙈
Aysun1981 benim 18+4, 27 mart gözüküyor. Doktor kesin erkek dedi 10 gün önce ama burada değişme yazılarını okudukça 2 hafta sonra kontrolde değişirmi tedirginliği var 😅
Hhy1 Aysun1981 kesınlesene kadar bekleyın bence benımde ılk 12+3 te kız dedı % 70 ıkı üç hafta sonra yıne kız dedı bır hafta sonra enfeksıyon ıcın gıdınce bu erkek dedı çok güzel gözlüyor dedı doktor çok uğraştı görmek için ☺️ Salı günü organ taraması var bakalım o zaman tam kesınlesır herhalde gercı son dene ne göre keısn dıyoruz artık ama ☺️
adsmom Tahmini doğumumuz 9 mart, bugün bebek arabamızı aldık zamlar gelmeden 🥲 hazırlıklarımız yavaş yavaş tamamlandı 🥰
Happybsrn duygulu62 ay genel istiyorum o stresi yaşamak istemiyorum inşallah doktor kabul eder daha konuşmadık
duygulu62 ozge07070 ben erkek hıssetmıstm ama kız cktı 😀 ben hıslerımın dogru ckmadıgna sevınmıstm cunku kız olsun ıstıyordum💃🥰 saglıklı olsun yeter tabı orası ayrı 😇
Deletedmom72720 Bizde 20 haftalığız %100 erkek dedi doktor ☺️ Mart 15 dedi doğum tahminen . Sezeryan normal belli değil daha ama ☺️ Normal istiyorum bakalım… Hayırlı sağlıklı şekilde gelsin bebişlerimiz ☺️