01rebirth Merhaba arkadaşlar Kadir beye daha önce muayene olan var mı, Fethiyeden Tunceliye yeni gelmiş fikri olan varsa yazarsa sevinirim
01rebirth poncikveannesii merhaba siz demi Tuncelide yaşıyorsunuz, hayır gitmedim haftaya randevum siz ne zaman gideceksiniz
poncikveannesii 01rebirth evet tuncelide yaşıyorum Perşembe randevum var kontrollere elazğda gidiyordum ama son haftlrda ani birşey olursa bu hastanede gebelk kaydı olmzsa bakmyorlarmş yani genel olarak heryerde öyleymş diye buraya randevu aldım diğer doktorlar hakknda pek memnun değil kimse bende bu doktora aldım ara sıra burayada giderm siz yeni mi geldnz Tunceliye
01rebirth poncikveannesii Bir yıldır tuncelideyim ilk hamileliğim yeniyim daha 6+4 ilk rabdevum bayan doktora gittim çok tecrübesizde memnun kalmadım perşembe gidince yazarsanız çok sevinirim
01rebirth poncikveannesii Merhaba buğün doktora gidecektiniz nasıl geçti muayene memnun kaldınız mı doktordan
poncikveannesii 01rebirth Evet benim öncesi küçük bi tedavi süreci oldu rahmde polip çıktı elzğa gitmye başladım gittiğm doktorla devam ettik ilaçla çatlama iğnesiyle hamile kaldım o doktorla devam ediyorum çok iyi biri daha önce Tunceli’de çok gittim ama boş gittim zaman kaybıydı hep
01rebirth poncikveannesii rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻 Hangi doktora gittiniz acaba bende belli aylarda gitmek istiyorum elazığa
poncikveannesii 01rebirth Benim gittiğim özel Anadolu hastanesi Sami güngör doktorun adı kendisi baktğı hastaların devamlı olmasını istiyor çünkü bütün herşeyi öğrep ona göre yönlendirme yapıyor bütün herşeyle ilgileniyor
poncikveannesii 01rebirth Merhaba bende tam size yazmak için girdim randevum öğleden sonraydı o yüzden yazamadım gittim iyiydi yani dinledi gayet sakin normal ultrasonda baktı bebeği gösterdi yüzünü felan bir sonrki ay kontrole gel dedi daha önce elzğdamı kontrollre gittiniz diye sordu ikili üçlü testler yaptrdn mı bir sorun var mı diye gebelikle ilgili sorular sordu ilgiliydi gidebilirsiniz bi sorun yaşamadım hiç yaşlı bi adam zaten