Zehra9616 Gzm23 1.5 sene sonra oldu lafi edildi tiktim herkesin agzina geri soylediklerini kimse bisi diyemedi bi daha 😊
Annesininbitanesi1 Gzm23 Çevredekileri çok konuşturmadık bu konuyla alakalı 7 ay sonra hamile kaldım ben canım
Fasulyeninannesi1 pieceofcake gidiyom kaktırmayın arkadaşlar lütfen arkalara doğru ilerleyelim :D:D:D:D
pieceofcake Fasulyeninannesi1 Bu uygulamada da Türkiye demografisi gibi göz kanatan cahillik hakim ama çıkamıyom iyice Müge anlıya dönüyor içerikler
yasemiinorhn Gzm23 9 ay sonra oldu ve kimse baskı yapmadı bizde aslında biraz istemeden oldu hatta ama iyiki olmuş diyorum şimdi 🥰🙏🏻
Annesininbitanesi1 Gzm23 maalesef onları ilgilendiren bir durum yok insanın bi sorunu yoksada psikolojik olarak yıpratıyorlar zamanı gelince zaten olur sizene ya insanlar bıktırıyor gerçekten 😡
Zehra9616 Gzm23 valla kimse icin yapilmiyo cocuk oyuzden en iyi zamanda karar verdik mis gibi 6 sene oldu 2.cimiz geliyo 😊😊
Gzm23 Nebyaa maşallah süphanallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim eğer doğmadı ise
pieceofcake Fasulyeninannesi1 Az önce de kanlı çarşafa laf ettin hahah Gül Gül ölüyorum son Türkan saylan olabilirsin karanlığa güneş gibi doğacaksın😂
Sevda-06Macit Gzm23 Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım. Bizim planımız da en fazla bir yıl sonraydı. Şükür kendimizi erken topladık ondan yedi ay sonra hamile kaldım. Millete kalsa hemen yapardık ama ne eşim ne de ben etrafı umursamadık.