Mehtap_93 Gzm23 46 ay sonra 🤣🤣 baskı olmazmı ne baskılar hemde ama hiç biri umrumda olmadı biz ne zaman kendimizi bebeğe hazır hissettik o zaman oldu ☺️
Gzm23 Ozlem2904 yaa ne kötü bir durum görümcem de bana başladı 5 ay baskı yaptı doktor doktor diye 6.ayda şükür hamile kaldım
Gzm23 Deletedmom9823 vayyy iyiymiş valla Ben düzensiz adet olduğum için korunmadım dedim ne zman tutarsa 6.ayda oldu
Gzm23 YuvarlanamayanPandaa maşallah süphanallah rabbim sağlıklı bir şekilde bir ömür geçirmeyi nasip etsin
rgk Gzm23 tam olarak 2 geçti hamile kaldım. insanları umursamam zaten yasım genç olsaydı daha da beklerdim😂
Merve2697 Gzm23 hayır baskı görmedik kendi isteğimizle bebek sahibi olmaya karar verdik. Evlendikten sonra 7. Ayda karar verdik o ayda da rabbim nasip etti çok şükür. 37. Haftadayız şuan♥️
Gzm23 Merve2697 Oyyy maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim 🙏🤗🤗
Gzm23 Nebyaa maşallah süphanallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim eğer doğmadı ise