iremcannn1907 b_e_b_e bende bilgisizim bu konuda bazısı yıka bazısı yıkama diyor. Doğumdan sonra çocuk doktoruna danışsak olmaz mı 🙄
Derya honeysmom hastaneden geldiğim gün tüm vucudunu sildim suyla pamukla 6. Gün de göbüşü düştü 7. Günde yıkandı ama o 7 gün hep mis gibi koktu hep öptüm mantıken kanlı sulu iğrenç kokar gibi geliyor ama inanın öyle mis kokuyorlarki gerçekten de cennet kokusu derler ya o 🌸
honeysmom Derya Tahmin edebiliyorumm 😍 bende öyle yapayımm, ayy zaten kokuları çok güzel oluyorr, cennet kokulular 😍😍😍 bi dediğiniz gibi kandan dolayı yıkama gereği duyuyoruz yoksa onların daha kiri ne olucak ki sanki 😍
b_e_b_e Derya cennet kuşları mis gibi kokar🥰 koku olarak hiç düşünmedimde dogunca üzerlerindeki tabaka sanki yapış yapış hissettirip bebegi rahatsız mı ediyodur diye düşünüyorum. Sanki yıkansa oh bee diyecekmiş gibi😅
Derya honeysmom benim oğlumun vucudunda kan hiç yoktu giydirirken de siliyorlar ya sadece saçlarında vardı kuruyordu ertesi gün eve geldiğimde direk hem vucudunu hem saçlarını pamuğu suya batırıp sildim kan kuruyup canını acıtmasın diye öyle kokulu mendille filan da silmedim tahriş eder filan diye düşündüm, amaaa miiis gibilerdi birde doğduğu gibi koynumda uyumak istedi böyle boynumun altına da kafasını gömdü🥰
b_e_b_e Suzanne ben kendim yıkarım mis gibi bayılıyorum bebek yıkamaya😅 yakınımda ne kadar bebek varsa hepsi elimden geçmiştir🤭
b_e_b_e -Ozge- ilk bebegimde aman bişey olursa diye çok korkuyodum ama şuan daha rahatım bu konularda tecrübe gercekten çok degerli
b_e_b_e Aselinkooo herkes bişey diyor işte bilemiyosunki. Ben acaba yıkayıp sorun yaşayan oldumu diye merak ettim.
Derya b_e_b_e yapış yapış değil aksine nemlendirici krem sürmüşsün de vucut onu emmiş yumuşacık yapmış gibi pamuk gibi ciltleri ayrıca o kremsi tabaka vucutlarında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş eğer bende yıkayacak olsaydım 2. Gün yıkardım ama tercihim göbeğini düşmesini beklemem oldu, 🌸