btlygz Kızlar , forumda arkadaslarla konusurken post actıktan sonra hemen dogurdular belki bende doğururum 🤣 Bekleyenler burayaaa
birmavihikayesi btlygz totem büyük olsun o zaman 39+4 den slm 😭 bugün doğurmak nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde
Deniz59 btlygz 39+5 olduk gelen giden yok özele gitçem yarına gün istiycem bakalım verecek mi verir mi acaba beklemek istemiyorum artık 🤔
As93 btlygz benimde 39+5 pazartesiye kadar gelmezse suni ile başlatıcaz. İnşallah bizim müdalemize gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
btlygz birmavihikayesi hoşgeldinnnn😬aynen totem haline dönmek üzere 🤣hayırlısıyla en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırızz🥰
btlygz Deniz59 benimde basta suni duruma göre hareket edilcek ama salıya kadar herhangi bi kendiliğinden bişey olmazsa 😬 bakalım ne güzel hemen yarınnnn😍 Hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın insallah haber ver kesinlikle 😬🙂
Handankzu btlygz sorma ya Cumartesi günü kontrolum var eğer gelmezse artık sunı ile başlatılcak doğum 😬😬
Evlatsevgisi2 btlygz hahahahah cooook post açtım gene de doğuramadım 😂😂 40+3♥️ 41 e kadar gelmezse doktor pazartesi günü yatış yapıyor suniyle doğumu başlatacaklar🤦