Papatya-Kokusu ozge07070 haftaya 4 lü testtimin sonucunu göstericem o zaman bakıcak tekrar ikili üçlüyü yaptırmamıstım bunu yapalım o zaman dedi bugün kan verdim işte 😊
Merve_0109 Papatya-Kokusu Resmen oyun oynuyor sizle ay bu bebekler neden bu kadar inatçı bizde merak ediyoruz ama burda benimde kızım zor açtı git gel bir hal olduk artık sağlıkla gelsin yavrucak 🌹
Papatya-Kokusu Merve_0109 Amin kuzum bir oğlumuz var birde kızımız olursa değmesinler keyfimize tabikii bir tane daha oğlumuz olursada öyle en önemlisi sağlıkla gelmeleri 😊 normalde cok kıpır kıpırdır bugün uslu olacağı tuttu 😀
Btlerkn Kızlar banada Dr 13+3 de bacak arası boş gibi büyük ihtimalle kız dedi 17+2 de gittik erkek dedi bizde bilemedik yani ne kadr doğru Bi oğlum var bide kızımız olsun istedik ama herseyin hayırlısı tabii. Bir daha ki kontrolü bekliyorum artıkk….
Vildan-E Btlerkn Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bizde öyle bir oğlumuz var bir kızımız olsun çok istedik ama nasip sağlıklı olsunlarda 🤲🏻🥰
Btlerkn Vildan-E Amin inşallah sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim 🤲🏻 Bzkrttt
elifinilki27 Papatya-Kokusu Bize hala kimse birşey söylemedi çıldırıyorum bende kafayı yiyicem erkek hissediyorum ama geçen gün rüyamda kız gördüm ondan önce de erkek görmüştüm😂
Glr_123 Vildan-E merhaba 14 haftalıkken bende gittin aynı sekilde bana da erkege benziyor dedi.Ama kordon da olabilir dedi.19 haftalık olduk halen kordon olabilir diyor cinsiyeti ögrenemedim