Liyalina cnn34 aynen ben size bisey sormustum acaba bakarmsnz bende gebeym 1919,5 beta degrm benimde akintim.cok var acaba dış gebelik mi benimde doktor keseyi goremedi 15 gum sonra tekrar gel konteole bakalm dedi
cnn34 Liyalina nasıl ya değerin 1900 larda çıktı kese gözükmedi ve 15 gün sonra mı gel dedi sana? beta değerlerini bana sırasıyla söylermisim
Anneminnos Liyalina benim beta 4000 kusur çıkmıştı kese gorunmemisti karından bakmıştı alttan değil .size karından mi baktı?
Liyalina cnn34 beta degerim sirasiyl blmym nerde yaziliki ilkkez kan verdim oda bu cikti aynn 1919 beta degrim kese gozukmedi git 15 gun sonea gel dedi
cnn34 Liyalina gözükmesi gerekiyodu normal şartlarda canım ya.. değerin çok yüksek yani dış gebelik geçiriyosan heran tüpün patlayabilir amelyatla tüpünü alırlar ihmal etme aakın 2 günde bir git kontrollerine 15 gün nedir ya
cnn34 Liyalina yani yanlış anlama tabiki normal gebelikte olabilir ama eğer normalde 2 gün sonra belli olur kesen en azından için rahat olur . dış gebelik ise de erken teşhis önemli
cnn34 Liyalina kese gözükene kadar kontrollerini ihmal etme 🙏🏻 her iki günde bir 💜 ama başka beta değerin yoksa net olarak dış gebelik denmez yinede bi ihtmal var işte kese gözükmediğinden
cnn34 Liyalina inşallah canım kötü düşünme.. doktoeuna kızdım ben yani böyle bi şüphesi var bide 15 gün sonra çağırıyo.. eğer varsa 15 gün içinde sen amelyatlık olursun beklersen
cnn34 Liyalina cumartesi tekrar kan ver beta değerin 4binlere yakın çıkması lazım eğer bu testi dün yaptırdıysan. bu değerlerde çıktıysa doktora gözükme zten sağlıklıdır muayne ucreti vermek istemiyosan