Meryem1111 Rserin Allah sizede evladnızada şifa versin inş rabbim herkesin evladını bağışlasn bizlere hayrlısıyla kucagmza almayaı nasip etsin
alparslanannesii1661 Rabbim sifa versin inşallah bir daha kavuşur hic ayrilmazsiniz üzülmeyin kg suda o kadar düşük değil mis insallah cok yatirmadan verirler kucaginiza🙏 sütünüzü etkiler iyi olmaya çalışın cok zor olsada🙏
alparslanannesii1661 _handenurrr hanımefendi tdk de müdür heralde böyle insanlari görmek okumak dahi istemiyorum ya
marbling10 Rserin aaa şoke oldumşu an sebebi neymiş, hayırlı olsun durumu nasıl? Hareket etmiş mi bir şey yazmış mısınız diye aşağı doğru okurken bunu gördÜm, hiç beklemiyordum
marbling10 Askiletotomsu canım doğru diyorsun da bu klavye hatası olabilir, telaştan eli öyle gelmiştir. Doğrusu öyle sanıp yanlış yazanları düzeltmek lazım🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Örneğin; hayla, ultrasyon, sezeryan..
ikizlerin_annesi__ Rserin canım benim kuzenim çocuğuda küvezde kaldı 7 aylıkken küçücük doydu ama şimdi çok çok iyi sen Allah’ına sığın bak çok şükür sana bağışladı
Mihriballim Rserin çiçeğim hayırlı olsun bebeğini doğurmuşsun iyiki gitmişsin hastaneye rabbim sağ salim bebeğinle evine gelmeyi nasip etsin ☺️🙏
Mihriballim Rserin oh maşallah annesi hiç korkma arkadaşım 32 haftalık doğum yaptı 1600 falandı bebeği gayet sağlıklı büyüyor küvezde de Bi kaç gün kaldı önlem amaçlı.
Emine003 Rserin canım benimde dayımın ikiz çocukları 27 haftalık dogmuslardi birisi 1250 diğeri 1100 kg ydi şuan bi görsen maşallah kendi yasitlarini geçtiler hem boy olarak hem kilo olarak suan 13 yaşlarındalar inşallah senin ki de sağ salim çıkar canım sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
Meleyimiz Rserin ay Allah sagsalim.kucaginiza almayi nasip etsin insallah dualarimiz sizinle iyi olacaksiniz insallah kotu dusunmeyin🤲🏻❤