alparslanannesii1661 36 haftadsyim hic kipir kipir bir bebek degildi bu zamana kadar bu duruma hep normal dendi bazen arkasi dönük oluyor endise etmeyin
Meleyimiz Insallah iyidir bebeyiniz biseyi yoktur bizide haberdar edin.Allah korur insallah sıkmayin caninizi🤲🏻🤍
Semiha_ Meleyimiz neden acil sezeryan oldu ? İyi misiniz bebeğiniz nasıl umarım iyidir yavrucak dualarımdasınız bir an önce toparlanıp sağsalim evinize geçersiniz inşallah 🙏 rabbim yardımcınız olsun
marbling10 Rserin aaa şoke oldumşu an sebebi neymiş, hayırlı olsun durumu nasıl? Hareket etmiş mi bir şey yazmış mısınız diye aşağı doğru okurken bunu gördÜm, hiç beklemiyordum
Meleyimiz Rserin ay Allah sagsalim.kucaginiza almayi nasip etsin insallah dualarimiz sizinle iyi olacaksiniz insallah kotu dusunmeyin🤲🏻❤
Cemle Askiletotomsu sırf size yorum yazmak için üye oldum. Kadın acil doğum yapmış hala öğretmenlik yapma derdindesiniz. Başlık sahibi umarım siz ve bebeğiniz sağlıklısınızdır. Dua edeceğim sizin için.
Bede Rserin bir an once kucaginiza alirsiniz insallah. Uzulmeyin Allah sizi birbirinize bagislasin. Dualarimdasiniz 🙏🏻
ElifD93 Rserin Rabbim bebeğinizi küvözden sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah. Bol bol dua edicem ikinize de uykum gitti şuan yazılanları okuyunca. Rabbim güzel şeyler göstersin inşallahh cuma gününün hürmetine. 🤲🤲🤲
Pastaneusuluislakkek Rserin allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 İyi ki beklemeyip gitmişsiniz hastaneye yeniden. Dualarım sizinle