Tostosunannesiii Merhabalar hanımlar ultrasonda karnımıza sıktıkları jel sanırım leke bırakıyor çamaşırlarda, Uc kıyafetımdede aynı lekelenme var 🤔tuhaf ama yıkasamda çıkmıyor .🤧 beyazımdı beyazımsı kalıyor sizinde varmı kıyafetlerinizde vs ?
deletedmom27371 Tostosunannesiii sizin iyi leke yapmış. Hamilelikten sonra benim göbeğim de kullanma oluştu ve araştırdım o jelde yapıyormuş
Dicle63 Tostosunannesiii yaa demek o jel yapıyor benimde gömleğime değmiş bende çamaşır suyu sanıyordum
Tostosunannesiii Zehra9616 yaaaa çıkmıyorda ☹️🙁 çıkartabiliyo musun peki yaa en sevdiğim hamılelık tunıklerım pantolonlarım mahvolmuş insan gitmeye utanıyor ☹️🙁
Tostosunannesiii deletedmom27371 yaaaa benım gobegımde kıl falan yoktu demekkı ondan azıp çıktı 😬😸 koparma alma dedıler kokunden onlar dokuluyo dedıler bana bende mecbur aynayı alıp karsısında makasla kesıyorum 😵💫
Tostosunannesiii Sogancik yıkadıktan sonra kaldı ya 🤔🙄 cok sınır boZucu cıdden bırde oyle bı dokuyolarkı masallah sıva gibi
Tostosunannesiii Dicle63 yaa bende oyle sanıyodum ama malaesef jelmıs . Saka gibi 😵💫 deterjan lekesı sandım telrar yıkadım yok cıkmıyor 90 dereceyede attım banamısın demıyo
deletedmom27371 Tostosunannesiii benim bekarken çok az tek tük vardı canım şimdi baya oldu hatta dedim hamilelikten mi hormonlardan sonra araştırdım o jelde yapıyormuş
Durunas Tostosunannesiii Biz hiç yaşamadık 2.gebeligim peçete veriyolar ben kuruyana kadar siliyorum bide takıntılkyımdır hiç hoşlanmam vicudumda ıslak birsey olmasından iyi silmiyosun demekki
Sogancik Tostosunannesiii Tabi canım benim de batsa ben de üzülürdüm. Ben zaten silemiyorum tamamen öyle bir jel oluyor ki her şeyin batıyor 🤷
merakliblog Tostosunannesiii bu zamana kadar hiç leke olmadı ya farklı farklı doktorlara da gittim ama şaşırdım şuan
Tostosunannesiii merakliblog yaaa normalde bende baska doktora gidiyodum o zaman olmuyodu bişey 🤔ama artık tek bı doktora gitmeye basladım onun sıktıgı jellerde olmaya basladı . Aslında cokda ıyı sılıyorum ama bundan sonra daha dıkkatlı olmak lazım sanırım
Tostosunannesiii Sogancik aynenn oyle verdıklerı ıkı uc pecete onlada yetöeyıp ben kendım alıp sıldım ona ragmen olmus .. 😬
Neslikra06 Tostosunannesiii evet vardı baya leke attım pantolonu o yüzden ilk gebelikten sonra,bidaha da doğurmam diyordum 4 sene sonra geri hamile kaldım pişman oldum atmayaydım giyerdim şimdi herşey ateş pahası olmuş 😂
Tostosunannesiii Neslikra06 evwt hem pahalı kıyafetler hemde dısarıya giydigım kıyafetler evde esımın tısortu switi va onlarla takılıyorum ama dısarda mecbur dıkkatlı giyinmek lazım 😬🤭 atmadaydın keske bak sımdı lazım