yildiz_07 Nuraaannnonusss Tabiki önce bebişlerin sağlığı şikayet de etmiyorum o kadar evlat sahibi olmak isteyen kadınlar var Allah bize bu duyguyu tattırdı çok şükür ama yoruldum artık doğsun heryerim ağrıyor uykusuzluk zaten başı çekiyor 😂 inşallah bir an önce sağ salim alırız kucağımıza 😁💕🙏🏻
imrenistan TugceAkpolat herkesin fikrine saygı duyarım ben 36. Haftamda bir gebe olarak bu konu ile ilgili araştırdığım okuduğum şeylerde dikkatimi çeken bebeğin ne zaman geleceğini bilmesi. Çinde ve uzak doğu ülkelerinde 43. Haftaya kadar bebeğin gelmesini bekliyorlar herhangi bir müdahale yapılmıyor anneye. Bebek zaten o mücadeleyi verecek donanımda annede o şekilde. Ama biz herşeyde olduğu gibi sabır edemiyoruz müdahale ediyoruz bu kendiliğinden olan doğal bir süreç. Kaka yapma kordon dolanma kanama erken doğum vs gibi durumları tenzih ediyorum. Bebeğin hareketleri hissediliyorsa düzenli doktora gidilip tedirgin olacak bi durum yoksa bebeğin kendiliğinden gelmesi beklenmeli bence
honeyland TugceAkpolat sezeryan olmuyor mu normal doğum şart mı suni hakkında çok korkutuyorlar beni çevrem
TugceAkpolat honeyland En rahatı normal doğum bence hemen ayaklancaz , dikiş acısı çekmeyeceğiz , ömür boyu o dikişler sızlıycak kışın. bence en sağlıklısı normal doğum 🙊 Korkuyorum ama anlık birşey sezeryan istemeyin bence
honeyland TugceAkpolat bugün 38. Haftamdayım randevum vardı doktorum normal doğum gibi gözüküyor doğumun dedi çatı muayenesi de yapmadı ama korkuyorum açıkçası ya Allah yardımcımız olsun bünyem zayıf o sancıyı nasıl çekerim bilmiyorum 🙈
honeyland TugceAkpolat bende üni hastanesine gidiyorum 38 haftalıgım halen gün vermiyor 😄 haftaya haftaya diyor duruyor normal doğum gözüktüğü için galiba gün vermiyor
Ozoo1 Sedaakgulx bakalım bizimki de muayene ettikten sonra bakıcak doğumun nasıl olacağını konuşuruz dedi ama her doktor farklı işte