Nnurdan Sedefavc 12,14 kiloyla hamileliği bitirebilsek ama sanırım biraz zor🥰☺️Sağlıklı doğsunlarda kilolar gider takılmıyalım cnm
Minnakkurabiyeveannesi27 Sedefavc Aslinda zayıf olduğunuz için zaten çok kilo almışsınız doğuma kadar normal kişilerde 11ile 16 kilo arası zayıf kişilerde 16-20 arası alabilir şişman kişilerde 6-10 alabilir
Gamzebydmr Sedefavc Önceki gebelikte 20 kilo almıştım 55 le hamile kaldım 75 kilo ile doğum oldu sonra 63 e düştüm doğumdan sonra 63 de kaldım şimdi 12 haftalık tekrar hamileyim ve bakalım doğuma kadar kaç olacak
Sedefavc Nnurdan Aslinda takılmiyorum boyunda 170 şuan gören bile aa nekadar zayifsin hiç kilo almadın mi diyor fakat çok zayıf hamile kaldığım için pek belli olmadı sanırım 🤣
Sedefavc Minnakkurabiyeveannesi27 ozaman ideal sanırım boyumda ,170 hala zayıf bile duruyorum diyebilirim
Nnurdan Sedefavc ne mutlu size Doğumdan sonrada boyunuza göre ideal kilonuza ulaşmak için fazla uğraşmazsınız☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Sedefavc ooo o zaman çok çok normal inşallah çok kilo vermezsiniz dogumdan sonrada
Sedefavc Minnakkurabiyeveannesi27 ay inslah tek temennim normalde kilo alamıyorum açıkçası tek gebelikte alıyorum sonra hopp gidiyor
Sedefavc Esraali bence yapısal bir durum. Doğumla falan alakasi yok. Bizjm vücut yapımız bu biz hiç bir zaman etine dolgun bir kadın olmicaz anlaşılan 🤣 Bu arada 4cocuk mu kaç yaşındalar
leylo29 Kizlar bnim boy kisa 1 50 5 ayina gircez haftaya 60 kilo oldum 52 kiloyla hamile oldugumu ogrendim sizce cok mu😔
Sedefavc leylo29 8kilo almışsınız aslında 10kilo ideal sizin için boyunuz kısa çünkü. Ama kilo alıp vermede zorlanıyorsanız dert etmeyin
seon90 Sedefavc yooo yani ideal bence son aylarda zaten karnının ağırlığı olcak.bende 37+6 ya kadae 13 kilo almıştım ama ben hiç oturmazdım sürekli yürüyüş yaptım
Sedefavc seon90 valla bende çok gsreketliyim 3yasinds oğlum var peşindeyim bütün gün. Belki yan gelip yatsam daha nekadar daha olurdum hsrekete rağmen bukadar aldım çünkü çok tempolu bu hayatm var oyuzden acikiyorum sürekli
leylo29 Sedefavc 8 ayliga kadar bi 8 kilo daha alirim herhalde oysaki gece yemk yemiyorum bide 2 litre su iciyom normal yemk yiyom hamilelikte diye ozel veya cokda kacirmiyom