Meleekk minikkoalammm bende 29 haftadayım. Benim minik de dönmüş. Acaba tekrar pozisyon değiştirir mi yoksa artık öyle mi kalır doğuma kadar 🤔
ogretmen_anneee seval08 dönmediği için karnım armut şeklimde duruyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Asagılari tekmeliyor
seval08 ogretmen_anneee benim karnım da hala dik hayırlısı artık ne diyeyim ama donseler iyi olur 😅😊😊😍😍😍 inşallah dönerler 🤲🤲🤲
Mercimegimbenim 36+3 bebişim hala makat geliş, doktorumuz son 2 hafta kala dönmesi zor dedi ama bakalım, bu gidişle sezaryen gibi duruyor inşallah döner 🙏 Sezaryenden çok korkuyorum, dua edelim birbirimize 🌸
seval08 Mercimegimbenim Benimki suda azalma olmazsa son anda bile dönebilir dedi ama biz de 38. Hafta doğum şeklini konuşacağız artık inşallah dönerler 🤲🤲😍😊
seval08 Nur12345678 çok güzel yaa benimki de erken donseydi keşke ama hayırlısı sağlıklı olsunlar da😍😍😍😊
Emineyavuz_53 seval08 evi girgirlayin kızlar kendinizi yormadan 2 güne dönüyor .. bildiğiniz bir gırgır alın halıların kıllarını temizleyin o pozisyonda dönüyor
Kumru_ Emineyavuz_53 valla kaç gündür yapıyorum (dönsün diye değil iş olarak mecbur) bugün gittim hakikaten düzelmiş 🤣🤣Denk mi geldi gerçekten girgirdan mi oldu bilmiyorum 😂
Firdevss167 seval08 Amin canım valla benim oğlum dönmedi ters doğdu ama çoğu ters bebek son haftalarda dönedebiliyormuş 😍
Kaderx seval08 insallahhh yavrum yürüyüş egzersiz plates topunda hopluyom squat . Ve bol dua döndü şükür