seval08 35 haftalık oğlum hala dönmedi herkes gider Mersin’e oğluşum gider tersine dönmesi için egsezizler yapıyorum , inşirah süresini dinliyorum sizce döner mi?????
Kubra-nisan seval08 ben kızımda temizlik yapıyordum 39 haftalıkken döndü yerleri diz çökerek temizliyordum 😂😂😂
Meleekk minikkoalammm bende 29 haftadayım. Benim minik de dönmüş. Acaba tekrar pozisyon değiştirir mi yoksa artık öyle mi kalır doğuma kadar 🤔
Sekerhamuru09 Kubra-nisan kesinlikle faydası var bende 30 da ters demişti doktorumuz bi ay temizlik hazırlıklar derken 35te normale dönmüş 😊
minikkoalammm seval08 aynen cnm kendi kendine dönmüş doktorm baş aşşağı bebek dedi inşAllah döner seninde
Petyynut seval08 35.haftadayım benim kızım da henüz dönmedi😂 ben de dönmemişim annem “son güne kadar kafan göğüs kafesimi daraltıyordu.” der hep anasına çekmiş demek ki benimki de 😂
morsumbul seval08 tam dik ise dönmesi o haftalarda sonra zormuş ama yan ise dönme ihtimali var tabiki 39+4 kadar beklediler dönmedi kızım tam dikti kafası midemde poposuda kanalda idi
seval08 15kasim varmış sanırım son anda dönen bile varmış 38. haftaya kadar bekleyeceğiz doktorum öyle dedi bakalım 😊😊 inşallah döner seninki de 🤲🤲
Aylin2011 seval08 32 haftalık ikiz erkeklerim biri döndü diğeri dönmedi 36 ya kadar bekleyelim dedi doktor