zlmsrt Aliceindunyasi canm ben de senin gibi düşünüyorum sürekli küçük alma diyorlar sanki karnımdan çıktığı an büyücek gibi 😂
Partk deletedmom351 0 3 nasıl elde kalıyor ki 3 aya kadar olur diyolar üstlerinde 8 buçuk kilo falan yazıyo ben de 0 3 aldım genelde 0 1 de aldım o da 4.5 5 kilo yazıyo yanlış mı yaptm yani 0 1 üç 4 tulumu var bi ay için 4 kıyafet cok değil dimi 🤔
deletedmom351 Partk Canım ben her şeyi 0-3 ay aldım oğlum 4 gün sonra 2 aylık olacak ama çoğu olmuyor yada sıkıyor
[silindi] Partk evet öyle çünkü bebek büyüyor maksimum 20 gün olsun. Bide bebeğin doğacağı kilo boyu da etkili kıyafet kullanımın ömrüne. Ama yenidoğan çok alma ama yine de olsun bi kaç tane. Bol giydirmeyi sevmiyordum ben çünkü 0-3’ler baya bol geliyordu.
Burcuckc zlmsrt benm bebeğim 2 aylık 3500 kilo 51 cm doğdu suan 56 cm ve 4500 kilo ama tulumlar hep buyuk yenidoğan alın bence enazından ustune göre giysin yoksa herşey buyuk ve cok boş geldiği için ilk başta giydiremiosunz benm bisuru kıyafet hala duruyo
Partk [silindi] geçen netten yenidoğan aldım görmeden burdan bi arkadas yenidoğan al demişt yanlş yaptm o zaman mağazadan değişriler mi acaba 🤔
[silindi] Partk hangi marka yenidoğan? Lc wakiki ve e bebekse değiştirin mağazadan. Çok çok küçükler mağazadan değişim oluyor
deletedmom351 Partk Kız çok kilolu doğmadı 3250 doğdu 2. Ayımıza giricez ilk ay 4300 olmuştu şimdi ne kadar bilmiyorum sanırım boyu uzun ondan da olabilir 😊
HlyaZeytnlu @zlmsrt canım ben yeni doğan ve 0 3 ay aldım fazla da almadım 1 hafta oldu doğum yapalım bebisim beklediğimden kilolu geldi yeni doğanlar olmuyor şu an bence doğumdan sonra al acele etme birkaç parça al sadece seni idare edecek kadar