Mnlya DilekAdekaErkara zaman gectıkce bende korkuyorum neler yasıcam diye daha yolun basındayız serumlarla ayakta duruyorum ılerde ne olcak mide bulantısındAn baska merak edıyorum :)
DilekAdekaErkara Mnlya ilk başlarda bende öyleydim hep serum yiyordum midem çok bulandığı için.herkes bir olmuyo benim gene ara ara mide bulantım gene oluyo.dikkat et kendine ağır fln kaldırma yorma kendini. Kaç haftalıksın ?
Sulemrahkuzey 10+2 yim bende bu hafta kontrolüm var düşük riskim var çift rahimliyim ben kanamam var içeride şuna ne durumdayız bilmiyorum inşallah bebişim iyidir
Mnlya Sulemrahkuzey valla bı post acılmıstı onun altında soldaysa erkek dedıler cogu kısı bende ona ınandım 😃
DilekAdekaErkara tugbaninmucizesi erkekse hemen belli ediyor zaten.ben detaylı ultrasonda erkek denene kadar hiç inanmak istemedim ☺️Hep kız olsun istediğimden heralde😀😀
tugbaninmucizesi DilekAdekaErkara kız erkek önemli değil de hemen öğrenmek istiyorum ilk gebelik ve uzun zamandan sonra oldu 😊
DilekAdekaErkara tugbaninmucizesi Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inş canım.sabret öğrenirsin cinsiyetinide.ben en çok detaylı ultrasonda anneye verilen fotoğrafını çok merak ermiştim.onu görünce çok mutlu oluyo insan .rabbim olmayanlara nasip etsin .gercekten güzel duygular🙏
Mnlya DilekAdekaErkara 8+3um Agır cok mecbur kalmadıkca kaldırmıyorum dıkkat edıyorum kendıme bakalım hersey allahtan ❤️❤️🤲🏻
Deletedmom342 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah cinsiyet önemli değil ama merak ediyo insan yine de 😊😊
Gizem1504 Albatros35 Valla sormayın ya gün sayıyorum hissettiniz mi hiç bazen anneler hissedermiş cinsiyetini