Suhedaaemiroglu Al-ed3 ovulasyon testi yaptım önce ikiside kırmızı çıktı ama gebelik testinde negatif bat 12 sinde beklicem o zamana kadar regli olmazsam birdaha yapıcam
Tugbapak82- Bfduam 2 gün önce yumurtlama bugünde çatlama gördüm Rabbim inşallah anne olmak istiyen herkese bu ay saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder 🤲
Anne88 Tugbapak82- Canmn bu ay bende catlmaa gördüm ayın 1 nde yarın ki kontrolum var inşallah güzel bı haber alırız 😍
TunarinAnnesi EmineTlc Al-ed3 kızlar nasılsınız ❤️Benim çatlamadan 15 gün geçdi test böyle bide qrip oldum Malesef 🥺
EmineTlc TunarinAnnesi çok geçmiş olsun kuzum 😔 testinde silik bir şey gözüküyor evet umarım gebesindir 🙏 aynı gün iğne olmuştuk seninle, ben test yaptım da sabah tek çizgiydi hayırlısı olsun bakalım 🙏
Bfduam TunarinAnnesi inş bu sefer pozitif mi dersin? Yarın kanda netlesecek inş var🤲 Bu ay nasıl bi tedavi uygulamıştı Dr? Geçmiş olsun bu arada nasılsın?
EmineTlc TunarinAnnesi ben bugün kan testi verdim sonuç sıfır çıktı çok mu acele ettim acaba 🤔 bir de bu değer değişir mi ya bat 14 kasım 😔
TunarinAnnesi Bfduam iyi akşamlar canım femara çatlama iğnesi progesteron kullanmışdım şimdi de göğüslerimde ağri belimde ağri var arada karnımın dibine batma oluyor bakalım hcg de çıkacakmı çıksada 15 falan anca çıkar
Bfduam TunarinAnnesi ya inş vardır canım Rabbim duysun sesimizi🤲 Dr bana bugün hsg çekilmemi istedi acayip tırsıyorum alttan işlemde.
TunarinAnnesi Bfduam kesinlikle çekil kuzum anestezili çekil ama mutlaka ki tam açilsin ilaçla yoksa kendimizi kasıyoruz açilmiyor tam çekildiğin ay sonrasi hemen zaman kayb etme femara tedavisi uygula
Anne88 Bende kontorole gittim doktorun dediği sey hadi bebekk gel artık güzel gorunuyor inşallah adet olmazsın dedi çok heycanliyim🥺