TunarinAnnesi EmineTlc Al-ed3 Kızlar çoğu gitdi azi kaldı Olmuştur bence bu sefer 😍benide haberdar edin bacak ağrisi tutunmadan olur Annem dedi
Suhedaaemiroglu Kızlar benimde 31 inde yumurtlama 1 innde çatlama oldu bat 12 sinde. Benimde belimde ve bacağımda ağırlar oldu kasığımda da kramp oldu ara ara ama inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz beklemek çok zor
Al-ed3 Bfduam Ya gerçek mi? Hamile misiniz peki ? Çok güzel bunları duymak ama çok heveslenmek istemiyorum ama çok da isyiyorum 😍
Al-ed3 Rusnam inşallah inşallah hepimiz hayırlısı ile hamile oluruz bu ay ve en önemlisi hamile olsak da sağlıklı doğum yapmak sağlıklı hamilelik geçirmek 😍 hepimizin şansı açık olsun kalbimize göre inşallah 🙏💚
Bfduam Al-ed3 canım değilim üçüncüyü düşünüyoruz bir yıldır,inş tekrar nasip olur. Bacak ağrısına gelince son iki aydır ağrıyor adet oluyorum sonra. İnş sizin sebebiniz bebiştendir
Al-ed3 Suhedaaemiroglu benim de öyle kasık da ağrı sızı batma ama bazi günler iştah artışı ama bacak ağrısı hiç geçmiyor sanki ama kendimi şartlamicam bebeğe geçen ayda çünkü kasik ağrım çoktu ve sanırım 3 yada 4 gün gecikme oldu ama o kesin stresten oldu zaten 🤦
Suhedaaemiroglu Al-ed3 aynen bende aynı şekilde her belirtide hamileliği düşünmek istemiyorum ama istersen istemez öyle oluyor 🙈
Suhedaaemiroglu Al-ed3 ovulasyon testi yaptım önce ikiside kırmızı çıktı ama gebelik testinde negatif bat 12 sinde beklicem o zamana kadar regli olmazsam birdaha yapıcam