Bfduam bigunanneolucak ah canım benim ya, gerçekten çok zor bu bekleyen tayfanın hali:) bir yıl olacak benimde. Ağlanacak hale gülüyoruz artık:)
bigunanneolucak Bfduam ama yorumlarda görmüştüm senin iki kızın varmış🙏🏻 Allahım bizede nasip etsin hayırlısıyla. Ben 2 yıldır uğraşıyorum. 2 dış gebelik 2 kimyasal geçirdim. En son bi hafta once rahim filmi cekildim. Hayırlısıyla bekliyorum 🙏🏻
Bfduam bigunanneolucak Rabb’im her yavruyu bağışlasın, benimkilerle beraber, evet 1 yıldır kardeş düşünüyoruz da geciktik rezerv azlığı, bakalım nasip olur mu tekrar. Benimde kimyasal olmuştu, inş tekrar hamile olursun umudunu kaybetme 🤲🌸
Momandchildren TunarinAnnesi salam Canim necesen ?timi profilidi belke mehman doktorun yanina gelesen?yaxsi hekmdi elide yunguldu
umutluanneadayi Bfduam bat 11 ama bu ay olmaz memleket’e geldik durmadan ağır çalışıyoruz 🥺 sanmıyorum bu ayda ümit yok
umutluanneadayi bigunanneolucak ben bu ay test yapmadım ama test kullandığım zamanalr aynı gün oluyordum o yüzden biliyorum canm
ozgekosaraytekin Bfduam https://www.hizliresim.com/pa9u97f Bu da benim testlerim… geçen haftalarda hsg çektirdim. 2 yıldır çocuk istiyoruz, 2 düşük yaptım 7. ve 9. haftalarda.. inşallah bu ay olur olmazsa doktor aşılama yapacağız dedi. Nasip bekliyoruz bakalım
Bfduam ozgekosaraytekin geçmiş olsun inş bu sefer sağ salim kucağına alırsın yavrunu nadip etsin Mevlam. Benden bir gün sonra yumurtlaman olmuş, kaç gün sürdü?
ozgekosaraytekin Bfduam Teşekkür ediyorum u dilekleriniz için. Bilmukabele. 1 gün sürdü. Ertesi gün silikdi diğer günler gibi
minigiminannesi03 Bfduam banada yumurta olmuş iliskiye girmeni öneriyorum aşılama olmuyacak bu ay gec kaldik dedi 3 hafta boşa stres yaptırdı banada 15 gün sonra kan testi yapacağız dedi
umutluanneadayi Bfduam bakalım bilmiyorum ama günde bir oluyor o yüzden birinden biri tutacak olursa tutar 😅