Fstkcshp planlı sezaryen doğum oldu benim. Yoğun bakım yerimiz haZırdı. Ankara’da apart tutup orada kaldım bir süre. Çok şükür bu günümüze🙏🏼

Fstkcshp Amin insallah hangi hastanede oldu peki sizin bebisin kilosu ne kadardı acaba 3 kilo altında olunca demekki kurtulma şansları azalıyor 🙁

18 gün sonra

Merveselimmm66 Canım günaydın kusura bakma yeni gördüm. 13 ocakta doğum yaptım erken geldi bizimkisi 34+4 olarak doğdu. Şimdilik hastanedeyiz oğlum küvezde hergün gidiyorum yanına süt götürüyorum görebiliyorum hiç değilse ama emziremiyorum maalesef cihazlar olduğu için. Bu hafta ameliyat için konuşulacak inşallah önümüzdeki hafta ameliyatını olacak bekliyoruz canım

Cansurts ayyy geçmiş olsun neden erken dogdu bende merak edip duruyorum yazıyorum sürekli kusura bakma şuan nasıl bebiş peki amaliyatı erken dogdugu içinmi beklettilr

Merveselimmm66 Kontrole gittiğimizde nst de hissetmediğim sancılar çıktı. 2 cm açılma vardı doktorlar riske atamayız direk yatış dedi. 1 saat sonrada sezaryen dendi. Neden olduğunu bilmiyoruz canım. Doğduğunda ciğerlerinde emriyo sıvısı kaldığı için bir kaç sorun oluştu. Kilosu iyi olsun biraz daha toparlansın diye beklendi açıkcası. Rabbim izin verirse haftaya ameliyat olacağız

Bnmde 2 haftadır sancım ve acımam var hala bekletiyolar neyi bekliyoz onuda bilmiyom bende sezeryan dedim norl bekliyolarmış bilmiyorum nolacak

Rabbim saglıcakla kurtarsın inşallah hayırlı haberlerini beklıyorum yazıyorum sürekli kusura bakma cnm

5 gün sonra