crnnbyr16 Benimde maksimum 15 dk sürdü. Daha uzun sürenlerin raporunda ne yazıyor acaba ? Ben benimkini paylaşayım.
Annesininbitanesi1 donmezzderya haklısınız zaten bir kere yaşıyoruz bu heyecanı babalarda görmek istiyor bide parasıyla yani devlette almıyorlar diye çoğunlukla herkes özeli tercih ediyor durumu zor olsa bile
donmezzderya Annesininbitanesi1 aynen öyle o yüzden özele gittim eşimde görsün dedim ve izin aldı o kadar yoğun olmasına rağmen
donmezzderya nevamm1 radyolojiymiş ben peritonolog sanmıştım doktorum ayarlayınca güvendim baktı ama kendi kendine baktı en son güzel dedi sadece
zeeynepp19 donmezzderya benim 25-30 dakika sürdü herşeyine baktı anlattı güzel ve detaylıca her noktayı açıkladı bana da
donmezzderya Ezgi9292 ya işte öyle ama sonuçta hem kontrol 1 aydan beri görmeyi bekliyoruz ve bende düzgün göremedim doktoruma attım whatsaptan 1 ay sonraya attı yine ben şok yine beklicem
Ezgi9292 donmezzderya evet anlayabiliyorum bir ay çok uzun geliyor ben suan 33 haftalık gebeyim bebeğim bi türlü yüzünü göstermiyor her gidişimizde yüzü kapalı ama 32 den sonra kontroller 2 haftada bir oluyor
donmezzderya Tazebirannee yarın başka doktora gidicem söylicem zaten bunuda raporlar temiz ama bilmiyorum. İşte ne oldu
donmezzderya Nymphadoraa bana hiç birşey vermedi işte kağıt verdi raporları ve yüzü beli belirsiz öyle oldu kağıtta sadece
donmezzderya OOzge25 özelde yaptırdım doktorumun tavsiyesiyle inanın güvenerek gitti. Eğer ismi cinsini bilseydim veya radyoloji uzmanı olduğunu başkasına giderdim şimdi şöyle düşünüyorum. Hastaneye para kazandırmış oldum şikayette bulununcam
Kafam donmezzderya hepsi tuzak insanları kandırıyolar dün gittik kasık agrım var diye yine para para para bebeğin boyunu kilosunu öğrenip döndük bişey yok normal dendi yuzunude gostermedi bu sefer
donmezzderya Kafam evet para tuzakları ya resmen birde öyle bir bastırdı alt karnım ağrıyor yürürken yürüyemedim. 2 3 saat sonra
Deletedmom93284 FatmaUnal Allah Allah 15-20 dk diyorlar benim gittiğim hastahaneye inşallah 5 dk değildir ya 🥺
Serpil-Harun21 donmezzderya yarım saatten fazla sürdü her baktığı yere burası oluşmuş iyi durumda bu böbreği bu suyu bu bilmem nesi diye tek real söyledi eşimde vardı ayrıca CD fotoğraf verdi bir dosya verdi falan çok ilgiliydi
donmezzderya Serpil-Harun21 sadece kağıttan ibaret elimdeki CD yok bende öyle biliyordum çok araştırdım herkesin nasıl bakılmış ben kötü bakıldı anladım baktı baktı en son güzel sorun yok dedi
donmezzderya Rumeysa3652 aynen eşimle şikayet etcez ama hastane hep kendilerini haklı görüyor bilmiyorum. Ne olcak
donmezzderya Black-34 evet bende öyle düşünüyorum ağzımı bile açamadım video kendim telefonla çektim onarsa birşey deseydi patlıcaktm