Poyrazin_annesi Benım 30 dakıka sürdü banada başta biley anlatmadı doktor en son ultrason ıslemı bıtınce tek tek anlattı. Bn ılk basta hastaneyı aradm sordum eşimide içerı alıyomusunz dıye ona gore randevu aldm
Gamzeparlak1 donmezzderya nedenini sordunuz mu,kaç para verdiniz? Devlette bile daha uzun sürdüğünü duydum. Ben de özelde yaptırdım 45 dk Falan sürdü,hatta dönmediği için 20 dk kadar ara verdik,ben yürüyüp,merdiven çıkıp,tatlı yiyip geri geldim.
donmezzderya Papatya-Kokusu işte öyleymiş ama ben gitceğimi perinotoloji uzmanı sanıyordum çünkü doktorum önerdi bu hastanede var isterseniz randevu alalım. Dedi bende tamam dedim olur dedim ve 1 ay bekledim resmen bugün şok yaşadım
Papatya-Kokusu donmezzderya Rapor vs yazıp vermiştir doktorun incelesin bir sorun olsa söylerdi herhalde canını sıkma canım olan olmuş
donmezzderya Annesininbitanesi1 hayır küçücük oda da benim sorunum değilki baştan deselerdi kimseyi almıyoruz diye çok fena oldum
Annesininbitanesi1 donmezzderya haklısınız zaten bir kere yaşıyoruz bu heyecanı babalarda görmek istiyor bide parasıyla yani devlette almıyorlar diye çoğunlukla herkes özeli tercih ediyor durumu zor olsa bile
Dygrd donmezzderya belki o bölgede yada hastanede temaslı yada vaka çoktur ondanmi acaba normal değil çünkü özelde böyle olması 😏
Yagmur00 donmezzderya hangı sehir canim yazık gunah azda para almıyor lar ya allah onlari bıldıgi gıbı yapsın
RumeysaNur34 40 dakika sürdü eşimde geldi yanımda neden söylemiyorlar biz randevu alınca birtek kişi yanınızda alabiliriz dediler ona göre gittik ayıp bu yaptıkları
Eda_6 donmezzderya çok saçma olmuş. İlk randevu alırken asistanı bile söylüyor 30-35 dakika sürüyor diye. 🙄 eşimle birlikte de girdik. Üzüldüm canım siz doktora itiraz da bulundunuz mu bu kadar kısa olması saçma çünkü ayrıntılı izliyor bebeği. Bebeğin o andaki duruşu uygun olmayabiliyor sağ veya sola yatırıyor vs.
EbrarLinaBebek donmezzderya benimkide 25 30 dk sürdü ama Herşeyini banada gösterdi eşimide içeri aldılar
Cimen1409 donmezzderya bizim 40dk falan sürdü herşeyi gosterdı eşim ve ablamda yanımdaydı sizin niye öyle hangi hastane yazık verdiğiniz paraya
donmezzderya Aysegul9371 keşke doktor ayrı doktor bul deseydı radyoloji doktoruymuş gittiğim kağıdın üstünde ismi bile yazmıyordu ama çok araştırdım doktorda bu konuyuda
startown donmezzderya benimde çok uzun sürmedi ama organlara tek tek baktık parmaklarını saydık.Kalp sesine anneden giden damarlara beynine omurgasına hepsine baktık.Hatta yüzünü göstermedü başka gün tekrar gittim burun kemiğşne ve dudaklarına baktık ve ikisindede eşimde girdi
donmezzderya Kafam şikayet edin siZde ben yazcam kimse gitmesin ya sinirim bozuldu 550 TL pra bu zamanda kolaymı ya yazık onlara kolay tabi
Kafam donmezzderya hepsi tuzak insanları kandırıyolar dün gittik kasık agrım var diye yine para para para bebeğin boyunu kilosunu öğrenip döndük bişey yok normal dendi yuzunude gostermedi bu sefer