Sogancik serapinci benim raporum yok ondanmis. Sadece reçeteye yazdı doktor canım 10 gün kullanıcam diye.
marbling10 serapinci girdikleri raporda teşhis kodunda 20.0 kodu olmamalı. E nabızdan bakın yazıyor mu o kod. Gerekirse gittiğinizde sekreter eczacıyı arasın onlar yönlendirsinler
Kumru_ serapinci Ben de alttarafi kıytırık bir decavit bir ferrum ve magvitale 100tl verdim. Eskiden sağlık ocağı bedava veriyordu biyle şeyleri 🤦
Mihriballim caganin_annesi banada yazdı oksapar covid olduğum için ama rapor falan bişey demediler 70 liraya aldık Bi kutusunu yarın yine alınıcak anlamadım ben
Glsh14 Esraali bende 2 hafta once progestan ve pruloton aldim 35 tl para odedim sizinki neden boyle cikti ki
Esrabahar Esraali anladım bizimde pahalı tuttuda özel muane olan yerde ilaç yazdirinca devlet karsilamiyor mu biz pruloton ve progestan aldik
Ozlemdiril serapinci canım bir yanlışlık olmalı biz 80 adet igne alıyoruz 20,30 tl bile vermıyoruz çok para vermişsin
Esraali Esrabahar sanırım oyle devlete de gittim Bi omega 3 Bi yag gibi bişi 138 TL verdim bazı ilaçlar ödenmiyor
Kelebekm serapinci Merhaba.Benim kadın doğum doktorumla görüştüm.Ücretsiz olması için nöroloji doktorunun bunu yazması gerektiğini söyledi Sizin hangi branştaki doktor raporunuzu düzeltti?
serapinci Dae belki sizinde kod yanlış girilmiştir bir araştırın isterseniz ben düzelttirdim şimdi ödemedim hiç