ogretmen_anneee serapinci benim de raporum var ben 3 kutu iğneye 10 TL fark ödüyorum bazen hiç ödenmiyor acaba raporunuz da mı sıkıntı var . Burda bi postta görmüştüm doktor raporu %50 %75 falan diye çıkarınca fark çıkıyormuş diye sizinki de böyle olabilir mi ?
serapinci ogretmen_anneee evet raporda herşey normal gözükse de ücretsiz almamı sağlayan kod yanlış girilmiş ondan paralıydı onu bulduk hallettirdik kodu değiştirdiler şimdi ücretsiz oldu😊
serapinci Tugcegundogdu kodu yanlış yaşmışlar eczane katkı payı olarak çıkıyor dedi düzelttirdik şükür
Semaberay İyi yönünden düşünün benim ve eşimin sigortası yok biz başından beri 7 bin TL verdik eczacı arkadaşımız indirimli verdi üstelik daha 9 haftam doğuma ☺️ su zamnda bebek doğurmak bile parayla 🤷
serapinci Semaberay iyi yönü yok ki be canım her şekilde para veriyosun az yada cok. İste keşke sigortasız olanlarada bir çözüm getirseler. Öyle gerçekten heö 3 çocuk diyolar hem herşeye para istiyolar🤷♀️
Hosgeldinbebek serapinci benim de öyleydi başta, kodu yanlış girilmiş vs baya ugrastılar iyi anlayan bir eczacıya denk geldim o görüştü halletti
Sedefavc serapinci büyük ihtimalle raporunuzun açıklaması yuzunden belli bir kısmını alıyorlar. Tanı önemli canım mesela ben 1tl bile odemiyorum
Sogancik serapinci benim raporum yok ondanmis. Sadece reçeteye yazdı doktor canım 10 gün kullanıcam diye.
Dae Ayse32 aslında oksaparin ödemesi az enox un çok çıkıyor. Bende enox kullaniyorum raporum var ama yinede ücret ödüyorum son iğnemde enox yok oksapar verelim hem odemeside az dediler kabul etmedim ama evet çok saçma raporlu olmasına rağmen ücret alınması
serapinci Dae belki sizinde kod yanlış girilmiştir bir araştırın isterseniz ben düzelttirdim şimdi ödemedim hiç
yamacinannesii serapinci Neden öyle acaba annem kan sulandırıcı kullanıyodu iğne raporluydu 30 adet iğneye 45tl falan vermişti
Fatma1hiranur serapinci benimkinde raporlu hiç para falan vermiyorum cnm ben eczaneye sorsana rapolumu diye belki raporsuz yazıyordur doktor