Birglbiray Yarın kontrolüm var f bu aralar yalancı sancılarım çoğaldı. Oturma odamı ve yatak odamı mahkemeye verip yeni getiriyorum daha temizlik yapılmadı eşyalar her yerde çocuğun çantasını da hazırlamadım nolacak bilmiyorum biraz daha sabret diye diye gün geçiriyorum ağrılar uykusuzluk ayrı bir şey zaten 36 haftalığım 😏
FundaR 38+5 de burada🙋🏻♀️ Artık oğluşumun gelmesini bekliyoruz ama sanırım keyfi yerinde 😂 el ayak şişmesi ve sıcaklar da olmasaydı herşey daha güzel olacaktı. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız iniallah💙
Nazlikiz_ FundaR benimde ayaklar şişmeye başladı terliklerde olmuyor artık yavrularımız gelsede yazı keyifle geçirsek 😊😊
Eliffff Nazlikiz_ ben 38+3 oldum .sürekli hareket halindeyim eğilip kalkıyorum yürüyorum.yok gelesi yok sanırım😂
Saganak 37+6 2800 gr 😕 minicik daha bebişim.hiç durmuyor uyumuyor karnımı delip çıkıcak gibi hiperaktif midir nedir
GizemArga Prensess_annesi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah nasıl olucak sezeryan genel anestezi mi ?
GizemArga Prensess_annesi benimde aynı aslında ama doktorum spinal yaparız diyor 🙈 Doğumdan sonra paylaşırsınız deneyimlerinizi değil mi bekliyoruz 😇😇
nesemin 37 hafta oldu bugün ama inatçı oğlum hala dönmedi. 2 hafta önce bi döndü hemen geri dönmüş. Sezeryandan çok korkuyorum cumartesi tekrar kontrolüm var eğer yine dönmezse 13 ağustostan sonra sezeryan için tarih belirleyecek. Inşallah dönerde normal olur
Dilanakn Nazlikiz_ Benimde doktorum 38. haftaya kadar bekliyorum o zamana kadar doğum olmazsa 38 de çatı muanesi yapıcam dedi
Sumeyyefc MeltemDeniz bende 38. Haftadayım.aynen bizde ev taşıcaz bu pazar ve perşembe kontrolüm var alalım bebeği diyecek diye korkuyorum 😲😨
MeltemDeniz Sumeyyefc benim de cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek dr , inşallah bi 10 gün dayanırız , Allahım sana da kolaylık versin canım