Zeynepcelik Zeynepcelik Nazlikiz_ insallah cnm yani bu son günler sanki durdu 277 gün gecti ama 3 günama tık yok gibi Ama cenabi Allah herkeze bir saat dakika vermis saglikli gelsin de 🤷♀️🤗
Nazlikiz_ SyhnHtp sağlığınız önemli olan bizler ve yavrularım iyi olalımda bence hiç sıkmayın canınızı
SyhnHtp Nazlikiz_ cok dogru dersin canim:( uzuluyorum cok ama napayim saglik olsun gozlerimde kalici korluk olma ihtimalim yuksek hatta sancilarim artti 3-4 gundur etrafta yildizlar gormeye basladim bu goz bozuklugundanmis hep :(
Sheisagirl Son 8 gün😍 sezaryen olcam kendi isteğimle. Ama sanki geçmiyor artık günler çok heyecanlı yım
Zhrnc Nazlikiz_ ikilem zor işte bende öylryim Bide bizde genetik çatı darlığı var kemikli oluyomus napcm bilmiyorum 😁
Aysenurtsr Ben 36 haftaligim bugun kontrolum vardi, nst de hersey normal bebekde 3200 olmus. Gorunen simdilik normal ama haftaya cati muayenesi olucam ona gore anlasilir artik 🤗
Aysenurtsr Nazlikiz_ 1,2 hafta onden gidiyor benim zaten ama normal dedi, bu kiloyla normal olur dedi. Catiya bakicak bide
Nazlikiz_ SyhnHtp bakın kendinizde risklerin bilincindesiniz en güzel heycanlı anlarınızda canınızı sıkmayın
SyhnHtp Nazlikiz_ teşekkür ederim desteğiniz için doğru dersiniz herşey yavrularımız için ☺️ Her zaman yanında olmamız için bizlerde sağlığımıza dikkat etmeliyiz:)
Nazanypc Nazlikiz_ bende 1 hafta önce gittim 34 de 2.5 kiloydu. 39 da sezeryan yapcam dedi de 😂 biz beklemiycez heralde 🤰🏼
Arzuhyl 39+0 olduk bugün benim de son 7 gün sözde ama pek gelecek gibi değil oğlum hicbir belirti ağrı sizi yok simdilik. Gecen hafta kontrolümde 3.175 kg çıktı ama doktor yorum yapmadı sadece yanılma payı var dedi ben sordugumda. Çatı muayenesi falan da olmadım oylece bekliyoruz. Bir sonraki muayenem de doğumun beklendiği hafta olacak hayırlısı bakalim