Sblatc ElifB08 bende bilmiyorum 24.haftada aldım bi doktordan daha sonra doktor değişti yeni gelen vermiyo anlamadım
Kumru_ Azizinannesi2 oyş daha çok minikk😍😍Benim iki yaşında bir oğlum var bakalım o kardeşini nasıl karşılayacak. Küçük bebeklerden korkuyor şuan 😂
Azizinannesi2 ElifB08 Artık bazı doktorlar şakaya vuruyorlar ne yapsınlar 😂😂bende benim doktorlar çok eğlendim yani oda eğlendi ve serüveni bitirmistik 😂😂
ElifB08 Azizinannesi2 bizimki kırık zaten baya açık sözlü birisi 🤣 geçen gittiğimde çocuğun başı aşağıda dedi, bende kanala mı girmiş dedim, sanane orayı karıştırma demesin mi 🤣 ben şok 🤣
crnnbyr16 deutschetraum merhaba plasenta önde olduğu için hareketlerini hissetmede sıkıntı yaşıyor musunuz ?
Azizinannesi2 Kumru_ Aynen minik daha 🥰 inşallah kiskanmaz bakalım seni neler bekliyor bizde hafifden kıskançlık var 😂 üstüne kuma gelince 😂
ElifB08 Ladyy yaa sizin kaç haftalık 🥲 bende doktora dedim ki doğana kadar çok büyümeseydi diye 😅 normal doğumda biraz sorun olabülür 😅
ElifB08 Selcans çok teşekkür ederiz, inşallah sizin minikte bu sefer gösterir böyle tok ve tatlı yiyip giderim hep 🥰 sizede tavsiye olsun 🥰
Azizinannesi2 Kumru_ Allah yardımcın olsun ben bile aralarında 4.5yas olmasına rağmen ara ara zorlanıyorum 😂
ElifB08 ozlemylmz1 o birazda ultrason cihazıyla alakalı maalesef… Başka doktorlarda bende bu kadar detaylı alamamıştım