Sblatc ElifB08 ben doktoruma söyledim 24.haftadan sonra su azaldığı için net çıkmıyomuş o yüzden vermiyo. 24.haftada aldım 1 kere sadece
ElifB08 Sblatc aaa neden su azalıyormuş… daha önce hiç duymadım öyle bir şey. Son aylar hep renkli bakıp veriyorlar ultrasonu 🤔
Azizinannesi2 Kumru_ aynen öyle olacak kızı kundak yapıyorum elleri ya yüzüne doğru havada 🤷🏼♀️resmen bu emojide yada elleri göğüs kafesinin üstünde eliyle elini tutuyor 😂🌼
minikkoalammm ElifB08 https://resimyukle.io/r/S7jEVQdGQl. 29 haftalık bir kızçe de benden gelsin 😁 doktor amcamızı baya uğraştırdı yüzünü göstermiyordu
Sblatc ElifB08 bende bilmiyorum 24.haftada aldım bi doktordan daha sonra doktor değişti yeni gelen vermiyo anlamadım
ElifB08 Azizinannesi2 Hayır güzelde dalga geçiyorlar tam cuk 🤣🤣 koca kafalı nedir hadi miskini anlarım 🤣🤣
Azizinannesi2 ElifB08 Artık bazı doktorlar şakaya vuruyorlar ne yapsınlar 😂😂bende benim doktorlar çok eğlendim yani oda eğlendi ve serüveni bitirmistik 😂😂
ElifB08 Ladyy yaa sizin kaç haftalık 🥲 bende doktora dedim ki doğana kadar çok büyümeseydi diye 😅 normal doğumda biraz sorun olabülür 😅
Selcans ElifB08 29-31-33 son 3 seferdir yüzünü göstermedi🙈 bu hafta bir de baba ile gidip şansımızı deneyecegiz masaallah sizin kuzuya 😇🌺
ElifB08 Selcans çok teşekkür ederiz, inşallah sizin minikte bu sefer gösterir böyle tok ve tatlı yiyip giderim hep 🥰 sizede tavsiye olsun 🥰
ozlemylmz1 Ya ben kesinlikle bebeği göremiyorum anlamıyorum işin garip yanı 35+5 olduk ultrason kağıdında bile çocuğu seçemiyorum sadece özel hastanedemi böyle görünüyo bebişler
ElifB08 ozlemylmz1 o birazda ultrason cihazıyla alakalı maalesef… Başka doktorlarda bende bu kadar detaylı alamamıştım