Jdjdjdjk dakpinar- bu şekilde normal beslensem daha fazla alırdım ama glutensiz beslendiğim için olabilir
CNN-b Jdjdjdjk bence de değilsin o kadar normal ki ayrıca ultrason cihazları oynayabiliyor mesela dün doktorum karın çevresini tam algılayamadı makina bu yüzden 80 gr fazla ölçmüş bile olabilir dedi için ferah olsun 😍
Fatmanurkara Jdjdjdjk acaba senin kilo alma düzeyine bakarak söylemiş olabilir mi mesela benimde kilo alımım.biraz fazla dikkat et yediğine falan dedi ama benim için dedi.
DemetF Jdjdjdjk 31 de fazla deil ki ben 29 da gittimde 1350 idi her hafta ortalama 200 gr almasi normalmis bana fazla gelmedi ama protein agirlikli beslensen daha saglikli kg alir sende bebekte
Jdjdjdjk DemetF ben protein ağırlıklı besleniyorum zaten glutensiz besleniyorum bu ay sadece fazla tatlı yedim
OOzge25 Jdjdjdjk Eşimin işinden dolayı yemek saatlerimiz düzensiz oluyo maalesef. Aslında dikkat de ediyordum daha da dikkat etmeye çalışacağım 😇😇
Jdjdjdjk OOzge25 bizimde öyle, eşimin şaşıyor saatleri ama ben ufak defk atıştırıyorum bazen hatta yiyorum çok takmıyorsun eşiniz beklemeyin😄
Jdjdjdjk Nessliihhaann hiç bu kadar iştahlı yemedim doğru 52 54 hep o aralardaydım olursa da olsun sezeryan ben zaten tombul istiyorum😄
OOzge25 Jdjdjdjk İyi yapıyorsunuz ama uykum düzensiz sabaha karşı geldiği için. Uyku tutmuyo. Uyusam bu sefer geldiğinde uyanıyorum uykum kaçıyor 😂 karar aldık zaten artık alarm kurup kalkıcaz 😂