• Öneri
  • Hastane için pijama takımı

Ben bi tane sabahlıklı beyaz alcam yanıma, ama gerekli mi çok da değil nasıl rahat ediliyosa öyle yapılmalı bence, aman niye dantelli giymedin aman niye tacın yok diyecek kişiler zaten yanımıza gelmesinler :) bi tane de düğmeli pijama alcam çünkü aralıkta görünüyo doğum soğuk olursa diye, üstüme de hırka alırım zaten normal doğum olursa inşallah 1 gün kalınıp çıkılcaktır.. sırf leke falan olursa diye yedek de alınabilir..

Adaaa16 1 tane gecelik kesinlikle olmamalı normalde olsa sezeryanda çünkü sürekli kanamanı kontrol etmek için geldiklerinden dolayı pijama altını giy çıkar yapmak ve tuvalete gittinde toparlanmak gecelikle daha rahat oluyor

Adaaa16 canım ben dantelli falan almıcam 😅 sonradanda giyeyim rahatca diye birşey alcam zaten o kadar masrafımız oluyor birde buna bu kadar masrafa gerek yok diye düşündüm bide ömürlük olsun istedim. İki tane alt üst düğmeli pijama alcam bir tanede düz gecelik üstüne polar uzun sabahlık

@Clementinee ben de dantelli istemiyorum böyle daha düz spor bi model istiyorum aslında ama onlar dantellilerden daha pahalı hep 400 tl fiyat verdiler 🙄

Adaaa16 normal doğum olacaksa gecelik al muhakakk, trendyolda pijama takımları var spor yada klasik tarzına göre bak canım genelde düğmeli al diyor herkes.

Adaaa16 benim da aralık kuzum ya 🥰 aslında uzun kollu da göremedim 😣🥺

Adaaa16 ben kızımın doğumunda 1 gecelik 1 pijama almıştım yanıma hastanede hiç pijamayı giymedim sürekli kontrol ettikleri için 1 gecelikte yetmemişti evden gecelik getirmişti eşim extradan bu sefer 2 gecelik 1 pijama koydum pijamayı sırf hastaneden çıkarken yiyerim diye koydum kızımda kızımda pijamayı eve dönerken giymiştim çünkü